02 december 2018 
1 min. leestijd

Tea Topic #13

Een hele moeilijke vraag deze week. Ehh volgens mij zeg ik dat regelmatig, maar deze vind ik echt lastig. Wel een heerlijke om over te denken, terwijl de temperaturen beneden acceptabel niveau zitten voor mij. Even terugdenken aan warme zomeravonden, korte broeken en bikini’s. Heerlijk. Maar welke vakantie was nu de leukste?

Wat is de leukste vakantie die je ooit hebt gehad?

Tea TopicIk schreef ooit al eens over mijn favoriete vakantielanden. Dus zou mijn leukste vakantie ooit daar ook tussen moeten staan. Of niet?

Indonesië was zeker een hele mooie onvergetelijke reis. Delen staan echt in mijn geheugen gerift en die beelden kan ik zo oproepen.
Dat telt ook voor Curacao. Zeker de tweede keer dat we er waren, nu 7 jaar geleden alweer. Daar besloten we dat er een tweede mocht komen, dus dat is ook gedenkwaardig. Duurde nog wel even voor meneer onderweg was daarna, maar toch dat moment…

De eerste vakantie met zijn vieren zou ook een goede keuze zijn. Dat was naar Spanje. T was toen 6 maanden oud. Heel weinig gedaan, maar toch een onvergetelijke week. Of onze huwelijksreis naar Maleisië? Allemaal goede opties.

Maar die zijn het toch allemaal niet geworden. Mijn keuze valt nu toch op onze laatste vakantie. Eindelijk weer eens weg na 5 jaar niet op vakantie te zijn geweest. Het toeleven naar de vakantie, met name door de kinderen. T had geen idee wat hij ervan mocht verwachten. Voor het eerst vliegen en voor het eerst naar het buitenland. Die vakantie van toen hij 6 maanden was, daar heeft hij natuurlijk geen herinneringen van. Ook voor A was het een beetje nieuw en ook weer heel spannend.
En dat maakte het voor mij de leukste vakantie. Hun beleving, maar ook het feit dat we 5 jaar niet waren weggeweest en nu heerlijk een week genoten van elkaar, lekker eten, relaxen en even weg. Een onvergetelijke week.
Gelukkig hebben we nu de foto’s nog om op terug te kijken.

Wat is de leukste vakantie die jullie ooit hebben gehad?

Reactie plaatsen