Samenwerken met Mama's met thee

Wat zijn de mogelijkheden?

Reviews

Op Mama's met thee zijn al meerdere reviews verschenen van producten die ons zijn opgestuurd. Het is altijd mogelijk om een product op te sturen ter review. Wegens de persoonlijke en dus brede opzet van Mama's met thee kunnen we veel verschillende reviews plaatsen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via mamasmetthee@gmail.com.
Logo Mama's met thee

Advertorials

Op Mama's met thee kan een artikel over jullie product of merk worden geplaatst. Dit doen wij als wij het product, of de website waarnaar jullie gelinkt willen hebben, bij ons past.

Aan het plaatsen van een advertorial zijn kosten verbonden.  Indien gewenst kan hierbij eigen beeldmateriaal worden aangeleverd, of proberen wij een passend beeld te verzorgen. Via mamasmetthee@gmail.com kunnen tarieven hiervoor worden opgevraagd.

Winacties

Het is altijd leuk om iemand blij te maken. Vandaar dat wij op Mama's met thee ook winacties kunnen plaatsen. Wij werken hiervoor samen met het bedrijf dat het product beschikbaar stelt. Zij zorgen voor de verzending van de prijs na afloop van de winactie. En over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Logo Mama's met thee

Gastblogs

Het is altijd mogelijk om een gastblog te plaatsen op Mama's met thee. Zolang wij vinden dat dit past op onze site. Natuurlijk linken wij hierbij naar jouw blog, indien van toepassing. Ook vinden wij het leuk om een gastblog te plaatsen op andere sites. Neem gerust contact met ons op, als je een mogelijkheid ziet.

Persberichten

Natuurlijk mogen er ook persberichten gestuurd worden naar Mama’s met thee. Wij blijven graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Deze kunnen gemaild worden naar mamasmetthee@gmail.com.

Mama's met thee in cijfers

Cijfers december 2021

Statistieken 2021 uit Google Analytics

In januari 2020 zien we traditioneel een daling tov van de maanden december en november. Dit zijn meestal onze topmaanden.

Ook de maanden april en mei zorgen voor een stijging in het aantal bezoekers. De artikelen die we schreven over moederdag zijn ongekend populair net als het zelf maken van Kamillethee.

De maanden juli en augustus zijn ook vaak wat minder druk bezocht. Kan ik me voorstellen, ik lees dan zelf ook minder blogs.

Het grootste deel van het verkeer van Mama's met thee komt namelijk via Google. En daarbij scoren onze artikelen over de gemaakte surprises, moederdag diy en kamillethee altijd erg hoog. Dit zorgt voor meer verkeer in deze maanden t.o.v. de andere maanden van het jaar.

Je blijft duidelijk terugzien wanneer we meer en wanneer we minder tijd hebben om blogs te publiceren. De bezoekcijfers liggen dan echt lager.

Cijfers 2020

Statistieken 2020

In 2020 gebeurde er weer veel privé met als gevolg dat de tijd om te bloggen er een beetje bij inschiet op sommige momenten. Meer invaluren, dus minder blogtijd. En dat zie je deels terug in de cijfers. In maanden dat er minder werd gepubliceerd werden we ook minder goed bezocht. Ondanks een stabiel aantal bezoekers via Google.

De andere cijfers van Mama's met thee

Linkpizza statistieken
Demografie uit Linkpizza
arrow_drop_up arrow_drop_down