11 november 2018 
in Tags
1 min. leestijd

Tea Topic #10

Geen weekoverzicht van mij deze week, maar wel een tea topic die hier mee te maken heeft. Dus het komt goed uit dat deze week dit tea topic naar voren komt. Geen dubbele content 😉
En zo hebben jullie ook nog een stukje terugblik op de afgelopen week.

Waar heb jij de afgelopen week het meest van genoten?

Tea Topic
Een hele makkelijke vraag deze week om te beantwoorden. Afgelopen week was het wederom bijna zomers. En dat in November. We besloten daarom om rond half 5 naar het strand te gaan en in plaats van hutspot op het strand wel een patatje te eten.
Hutspot met een temperatuur van boven de 15 graden is natuurlijk sowieso geen goed idee, dus dat was geen moeilijke beslissing.

Zo stapten we om half 5 in de auto, hamamdoek mee om op te zitten, schepjes en emmers voor T en meer hadden we niet nodig.
We kwamen echt perfect op tijd. De temperatuur was heerlijk, hoewel het natuurlijk snel kouder werd zodra de zon wegzakte. Maar daar hadden we de winterjassen gewoon voor meegenomen.
Zodra de zon in de zee was weggezakt zijn we gaan kijken waar we wat konden eten. En kwamen we op het sfeervol ingerichte terras van Nederzandt terecht. Met een drankje en daarna een hapje eten (binnen). Was het een heerlijke avond. Heel ontspannen, een soort van vakantiegevoel. En ook nog eens heerlijk gegeten.
En weet je wat het voordeel is van een dinsdagavond? Het was zo lekker rustig. En toch zaten we er niet alleen. Blijkbaar waren we niet de enige die er hetzelfde over dachten.
Topavond: topzonsondergang, topgezelschap en topeten. Echt Genoten!

Waar heb jij de afgelopen week het meest van genoten?

Reactie plaatsen