27 mei 2018 
in Tags
2 min. leestijd

Strandtag

Met een beetje geluk liggen we er vandaag nog even. Op het strand. Het is mooi weer, er hoeft vandaag niet getennist te worden, dus waarom ook niet. Een paar liter zonnebrand, schepjes, emmers en handdoeken mee en we gaan. Daarom vond ik deze tag van Trendbubbles wel leuk voor vandaag.

 1. Wat is je favoriete strand?
 2. Noordwijk of Bloemendaal zijn favoriet. Hoewel Langevelderslag ook tegenwoordig een heel fijn strand is om naar toe te gaan. Eigenlijk maakt het ons dus niet eens zo heel veel uit welk strand

 3. Wanneer ga je naar het strand je?
 4. Zo vaak mogelijk. Maar het meest in het voorjaar, zomer en herfst als het mooi weer is. In de winter gaan we gek genoeg vaak andere dingen doen, terwijl het dan ook juist heel lekker kan zijn om uit te waaien.

 5. Wat neem je in ieder geval mee naar het strand?
 6. Altijd gaat de hamamdoek mee. Hamamdoek Happy TowelsDie is lekker groot, en kunnen we samen op zitten terwijl de kinderen graven, zwemmen of rondrennen. En hij is licht, klein op te vouwen en gemakkelijk mee te nemen. Als we wat langer gaan dan kunnen we niet zonder strandhanddoeken voor iedereen, en natuurlijk schepjes en emmers.

 7. Welke zonsondergang was de mooiste?
 8. Curacao
  Deze zonsondergang op Curacao, daar kan geen andere tegenop.

 9. Welke strand staat op jouw verlanglijstje?
 10. Strand in Bali, maar ook Curacao. T is daar nog nooit geweest, en zou hem ook graag meenemen.

 11. Wat doe je als je iets verloren bent op het strand?
 12. Heel hard balen, want we vinden het toch niet terug

 13. Hoe ziet jouwe ideale stranddag eruit?
 14. Niet te vroeg op het strand aankomen. Eerst lekker in de buurt van de zee genieten van de kinderen. Graven, zwemmen, zandkastelen bouwen en natuurlijk van het uitzicht op de zee. Daarna naar een strandtent, lekker wat drinken, een hapje eten en als laatste genieten van een prachtige zonsondergang.

 15. In het zand of op een bedje?
 16. Beide is fijn. Met de kinderen kies ik sneller voor het zand, dicht bij de zee. Maar als we samen gaan is een bedje wel fijn. En dan lekker lezen op het strand of gewoon genieten van het uitzicht.

 17. Iets te eten of drinken kopen kopen of koelbox mee?
 18. Beide. Afhankelijk van ons budget en de plannen die we hebben voor de rest van de dag. Kan dus ook een combinatie zijn.

 19. Zonnefactor (SPF) …..?
 20. 50! Zowel voor mij als voor de kinderen. R neemt een lagere factor en A als ze al gekleurd is ook.
  En daarna de heerlijke aftersun van banana boat

 21. Bikini, badpak of topless?
 22. Bikini

 23. Favoriete bezigheid op het strand?
 24. Kijken naar de zee, een boek lezen, en kijken naar de zonsondergang.

Ben jij ook dol op het strand?

Reactie plaatsen