28 januari 2018 
in Tags
4 min. leestijd

De drie dingen TAG, welke drie?

Deze leuke tag kwamen we tegen bij Lovely Charlotte. Een tag die ons niet laat kiezen, maar die ons zelf in laat vullen welke drie dingen wij kiezen. Komen onze antwoorden overeen? En wat is er anders in jouw tas, welk fruit lust jij liever? Laat het ons gerust weten. Dat vinden wij heel leuk namelijk.

Drie dingen in mijn tas

Tas met ster Label 071
M:In mijn tas zit standaard mijn portemonnee, een waterflesje en een toilettasje met van alles en nog wat, zoals pleisters, maandverband en tampons.
H: Mijn portemonnee zit standaard in mijn tas. Daarnaast vind je er ook altijd een potje Blistex of Labello stick in en mijn auto-sleutels.

Drie dingen op mijn bureau

M: Mijn computer, een kop thee en een bakje waar dingen in liggen waar ik nog iets mee moet doen.
H: Ik heb geen eigen bureau. Maar als ik bij een computer werk dan is er in elk een kopje te vinden, al dan niet gevuld met thee en verder zo min mogelijk. Ik heb graag ruimte om mij heen en zo min mogelijk spulletjes. Dus ik kom hier niet tot drie.

Drie favoriete meubelen bij mij thuis

M: Mijn bed met stip op nummer 1. Daarnaast hecht ik eerlijk gezegd niet echt aan mijn meubels.
H: De bank, mijn bed en de bench-tafel die mijn man heeft gemaakt. Deze laatste is een tafel die gemaakt is om precies tussen de  banken in te passen en de bench van de hond netjes weg te werken. Ik ben er erg blij mee en de hond ook. Hij ligt er heel veilig en afgeschermd.

Drie favoriete fruitsoorten

M: Aardbei, blauwe bessen en kiwi, of toch nectarines…. eigenlijk vind ik het wel lastig kiezen.
H: Banaan want dat eet zo lekker weg. Verder hangt het een beetje af van het seizoen. Ik vind heel veel fruitsoorten erg lekker maar meestal koop ik appel. Mandarijnen en peren wisselen elkaar een beetje af.

Drie blogs die ik dagelijks bezoek

M: Oh elke dag vind ik lastig, maar in mijn top 10 heb ik de laatste paar dagen het meest Lotus Writings, Marstyle en Karenz bezocht.
H: Ik kijk veel blogs door via Facebook en mijn tijdlijn. Ik bezoek ze niet allemaal dagelijks omdat ik niet alles interessant vind om te bekijken. Een blog over luiers valt echt buiten mijn belangstelling momenteel. De blogs die ik graag bekijk zijn Doe mij maar uiensoep, een blog over het sparen van het milieu en alternatieven voor bijvoorbeeld plastic zakjes. Minimaliseren in het gezin, een blog over het verminderen van spullen in je directe woonomgeving. Als laatste een kookblog. Ze post niet elke dag maar ze heeft superlekkere en vaak niet al te ingewikkelde gerechten. Familie over de kook, een blog over eten, koken en het gezin. Want laten wij eerlijk zijn niet iedereen eet altijd even goed……

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

M: Dat A net naast me staat en vertelt dat haar ontlasting niet helemaal ok was. Overigens was ik niet verbaasd, ze klaagde al over buikpijn. Ik denk dat dit wel genoeg informatie was. Ik moet ook echt even op staan om nog een kop thee in te schenken en er was nog iets wat ik vanavond dringend moest doen, maar wat was het ook al weer…….gruwelijk dat laatste, want in mijn hoofd was het dus wel iets belangrijks
H: Wanneer gaan de jongens even buiten spelen, ze zijn zo druk! Moet ik het stoofvlees nog even roeren of is het net nog door mijn man gedaan. Hoe krijg ik mijn handen weer warm?

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid

M: Dan noem ik Linda, Fleur en natuurlijk Hanneke ;)
H: Ik ken veel bloggers niet persoonlijk dus dit vind ik moeilijk om te zeggen. Ik heb er wel eens een paar ontmoet maar daar houdt het dan wel op.

Drie favoriete sporten

M: Tennis, badminton en skiën.
H: Badminton, dansen en wandelen. Badminton ooit mijn sport maar inmiddels de sport van zoon Q, dansen de liefhebberij van dochter A en wandelen een gemeenschappelijke vreugd van het hele gezin, inclusief hond, in vele vakanties.

Drie dingen waar ik gelukkig van word

M: Zon, strand en een goed boek. En het liefst in die combinatie dan
H: Warm weer, een goed boek en een lekkere kop thee.

Drie favoriete quotes

M: 3 quotes, ehh ik ben geloof ik dus niet van quotes.
H: Wie rijk wil zijn, moet niet zijn vermogen vermeerderen maar zijn hebzucht verminderen. Schijnt door Plato gezegd te zijn maar ik vind hem heel mooi.
Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal. Albert Einstein. Een prachtig citaat en de reden waarom ik graag boeken lees.
Ik geloof niet. In Spanje slaan alle 22 spelers een kruisje voordat ze het veld opkomen, als het werkt, zal het dus altijd een gelijkspel worden. Johan Cruijff. Ook toepasselijk als je bedenkt dat beide partijen willen winnen.

Drie vakantiebestemmingen

Curacao
M: Curacao, Indonesie en vast nog wel iets nieuws waar ik niet geweest ben.
H: Frankrijk, Luxemburg en overal waar het warm is.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen

M: Op vakantie, de speelgoedkast van T naar zijn kamer verplaatsen en blog op orde brengen.
H: Het eerste dat in mij op komt is warm worden. Het is winter en ik heb het dan standaard koud, tot het weer lente word.
Verder lekker op vakantie en een passende middelbare school vinden voor Q.

Welke drie dingen wil jij dit jaar doen?

Reactie plaatsen