25 juli 2017 
in Mama
3 min. leestijd

Een nieuwe tas van Label 071

Ik was al een tijd zoekende naar een nieuwe tas. De vorige tas was echt wel overleden, maar ik kon geen nieuwe leuke en ook handige tas vinden. Dus ik liep met 30 graden serieus met een tas met een bontje over straat. Leuk voor in de winter, maar in de zomer…… Maar eindelijk ik heb hem. Mijn ideale tas! Nemen we gelijk een kijkje wat ik allemaal meezeul in mijn tas.

Om je heen kijken werkt als je zoekt naar een nieuwe tas. Alle winkels, maar ook alle mensen in de winkels heb ik bekeken. Wat voor tas hebben ze, en is hij leuk. De winkels vielen al snel af, geen leuke tassen, of wel leuk, maar niet met het door mij ge-eiste hoeveelheid vakken. Ook op internet vond ik de juiste tas nog niet. Dank zij een kennis, die ik in de supermarkt tegenkwam, vond ik wel mijn tas. Zij had een mooie en toch stoere tas. Ik mocht even voelen en toen ik thuis kwam had ik al een link in mijn inbox van Facebook. De link naar Label 071. Daar stopte mijn zoektocht al snel. Tussen de middelgrote en grote tassen vond ik de roze met siernaad en ster. Nog even twijfelen over de afmetingen, zou hij groot genoeg zijn? En bestellen maar. Dat werd dus na het weekend, want de codes lagen nog op kantoor. En zoveel haast heeft het bestellen ook niet.Tas met ster Label 071

Bestellen en leveren

Maandagochtend op kantoor, schrik. De link werkt niet meer. De tas is weg. De andere kleuren van de tas waren er nog wel. Al snel besluit ik dat de taupe net zo mooi is, en bestel. Maar ik zet toch nog even in het opmerkingenveld, dat mocht de roze er toch nog zijn, of binnenkomen, dan houd ik me aanbevolen.
Al snel heb ik een mailtje van Wendy, de eigenaresse van Label 071. De roze tas komt nog binnen, maar dan moet ik er wel heel even op wachten. “Ja graag!” mail ik terug, waarop zij antwoordt, dat hij er eind van de week is. En al voor het einde van de week krijg ik de melding dat de post mijn tas komt brengen. Zo snel al! Ik ben helemaal blij.

En hij is zo leuk! Kijk zelf maar. De handige vakjes aan de binnenkant, een ritsvak aan de achterkant. En de afwerking is ontzettend mooi!Tas met ster Label 071

Wat zit er in mijn tas

Nu ik de spullen van mijn wintertas overhevel naar mijn nieuwe tas, gelijk even een momentje om te zien wat ik dagelijks meesleep.Tas met ster Label 071

Natuurlijk sleep ik mijn portemonnee en telefoon mee, ook beide in dezelfde kleur roze.

Inhoud tasDaarnaast zit er altijd een waterflesje in mijn tas. Eerst had ik een heel mooi klein flesje, maar die was oud, vies en versleten. Nu heb ik er een van Spa met een roze dop. Ik ben dol op de grapefruit smaak van dit water. Zeker in de zomer. En niet te zoet.
Natuurlijk mogen ook mijn zonnebril, in versleten koker, dopjes voor de telefoon en een fris snoepje niet ontbreken.

Inhoud tasEr gaat ook altijd een klein toilettasje mee. Naast de tampons en maandverband (die ik maar niet op de foto heb gezet), zit er altijd een spiegeltje, een lipgloss, lipstick, handcreme, zonnebrand en lippenbalsem in. En ook altijd handig een spiegeltje.

Inhoud tasIn een ander zijvak bewaar ik altijd een elastiek met een kiss of life. Je zal maar moeten reanimeren. Dat gaat niet met los haar, dus ik heb dit altijd in mijn tas. Daarnaast ook de Seabands van T, tegen autoziekte, en de Sos naambandjes.

Inhoud tasEn in het achtervak zitten 2 tasjes voor de boodschappen. Altijd handig om er minimaal 1 bij je te hebben.

En als laatste slingeren er vaak veel bonnetje van winkels in de tas, maar die zitten er nu natuurlijk niet in, die heb ik niet meegenomen uit de andere tas.

Wat zit er in jouw tas?

Laptoptas – Mama's met thee
Door

Laptoptas – Mama's met thee

op 19 Oct 2017

[…] hadden al gezien dat ik nog niet zo lang geleden een nieuwe tas had aangeschaft. Simpel omdat mijn oude handtas niets meer waard was. Maar ik bleef wel naar en van […]

Reactie plaatsen