Tags
Marijke Mulder- de Leur
Tags
09/06/2015
3 min
0

After summer tag

09/06/2015
3 min
0

Malou plaatste hem eind augustus al. De after summer tag. Zijn we al toe aan de nazomer? Ja we moeten wel, de herfst is in aantocht. Eind deze maand is het al zover. Dus vandaag ook hier de after summer tag. En voor het eerst ingevuld door ons allebei. Nou ik zeg zeker even de moeite van het lezen waard op deze zondag.

 • Omschrijf je zomer in drie woorden

M: Warm, relaxed en gezellig

H: Warmte, ontspanning en gezelschap

 • Wat was het leukste uitje tijdens de zomervakantie?

M: Eigenlijk was het voor ons al een beetje na de zomervakantie, want A was al naar school. Maar Sail was wel de leukste, want het was spontaan, mooi weer en super leuk!

H: De hele vakantie naar Frankrijk was een geweldig uitje. Maar dat is wel een beetje ruim. Ik vond het bezoek van de grot Pech Merle heel leuk en de kinderen hebben hier ook enorm van genoten. Deze grot is bijzonder omdat er heel veel tekeningen en andere resten van prehistorische mensen te vinden zijn.

 • Wat is je favoriete ’s zomerse maaltijd?

M: O dat zijn er meer. BBQ is altijd leuk en gezellig. Maar ik ben ook dol op een zelfgemaakte maaltijdsalade of een pastasalade. Mijn favorieten kun je hier teruglezen.

H: Dat zijn dan toch de salades. Ik ben niet echt een vleeseter dus geen groot fan van BBQ alhoewel ik de gezelligheid en het buiten eten wel heerlijk vind.

 • En je favoriete ’s zomerse drankje?

M: Icetea, en dan bij voorkeur de zelf gemaakte. Niet teveel suiker en toch lekker fris. En dan net uit de koelkast!

H: Rose bier. Gewoon bier vind ik niet zo lekker maar als het warm is kan ik erg genieten van een witbiertje met frambozensmaak.

 • Wat was het favoriete speelgoed van je kindje deze zomer?

M: A was heel blij met haar nieuw spacescooter. T speelde het liefst met krijtjes buiten. Lekker kleuren op de stoep.

H: Water! In de rivier in Frankrijk, in het zwembad, de zee of bij de zwemplas hier in de buurt. Beide kinderen spelen er graag mee.

 • Wat was het leukste zomerliedje?

M: Werkelijk geen idee. Ik heb de zomer redelijk muziekloos doorstaan bedenk ik me nu.

H: Oh? Ik heb helaas geen idee. Ik luister alleen in de auto naar de radio en als er zomerhits waren dit jaar dan heb ik ze gemist.

 • Wat was je favoriete zomeroutfit?

M: De ene dag was dat een lange rok en de andere dag een superkorte broek. Heerlijk om dat af te wisselen. Natuurlijk met een leuk shirtje of topje erop.

H: Mijn bikini. Het was heerlijk warm op vakantie dus ik liep bijna de hele dag in de bikini.

 • En de leukste zomeroutfit van je kinderen?

M: A liep deze zomer het liefst in een jumpsuit. En T vond alles prima, alleen in romper, ondergoed, of gewoon met kleding aan. Prima toch!

H: Q draagt het liefst oranje dus ik denk de blauwe broek met de feloranje strepen en een oranje shirt erop. A vind alles mooi als het maar vrouwelijk is. Maar als ik dan moet kiezen dan ga ik bij haar voor een maxi-jurk met multi-print.

 • Ben je op vakantie geweest? Zo ja, waarheen?

M: Ja, naar mijn eigen achtertuin. Heerlijk met een zwembad. Alleen jammer dat de echte hitte daar een beetje uitbleef, al was het goed te doen, we hadden namelijk geen airco in deze accommodatie.

H: Ik heb met mijn gezin bijna vier weken in Frankrijk, de Dordogne, gezeten. Met de caravan stonden we op een camping met vrienden van ons. De weken vlogen om wat was het gezellig.zomervakantie_dordogne

 • Draag je liever een korte broek met shirtje of een jurkje?

M:Beide is fijn. Ik heb alleen niet zoveel zomerjurkjes, dus werd het meestal een lange rok of een hele korte broek.

H: Afhankelijk van wat ik ga doen die dag. Ik ben wel van de praktische kleding dus ik kies sneller voor een korte broek.

 • Liever naar het strand of naar het zwembad?

M: Absoluut het strand. Daar heb ik al meerdere foto’s van gedeeld. Van het voorjaar tot aan de herfst komen we er graag met mooi weer.strand

H: Moet ik kiezen? Ik vind beide niet geweldig als ik thuis ben. Op vakantie maakt het mij niet zoveel uit dan is de afwisseling van beide het leukst. Al moet ik wel zeggen dat ik echt een grondige hekel heb aan zand overal!

Wat vond jij het fijnste aan deze zomer?

Reacties
Categorieën