17 maart 2019 
in Tags
1 min. leestijd

Tea Topic #20

Vandaag een hele moeilijke vraag. Ik denk namelijk dat als je deze vraag over mij zal stellen aan andere mensen dat ze er niet echt een antwoord op kunnen geven. Het is iets wat ik niet uit, of pas later. Meestal als de ander al teleurgesteld is over mijn reactie.

Waar word jij enthousiast van?

Tea Topic
Nu moest ik dus direct bekennen dat ik geen enthousiast persoon ben. Nu kan ik heus wel enthousiast worden van dingen, maar ik heb gewoon altijd even de tijd nodig om het op me in te laten werken. En tegen die tijd dat ik dan enthousiast wordt, dan is de lol er voor veel mensen blijkbaar al af. Tenminste dat is dus wat ik regelmatig terug krijg.

Dingen die ik echt leuk vind, word ik heus wel enthousiast van. Een nieuwe smaak thee, eentje die ik echt heel lekker vind. Als ik een boek in de bibliotheek vind, waar ik al heel lang naar op zoek ben. Spontaan uit eten gaan, of naar het strand. Een trots mama moment. Er zijn genoeg momenten te vinden waar ik zeker wel enthousiast van wordt. Alleen je zult me dus niet zien springen van enthousiasme of het horen uitroepen. Of zelfs direct heel blij reageren. Dan ben ik dus eigenlijk even heel introvert. En heb vaak even tijd nodig, zeker bij spontane ideeën om even aan het idee te wennen. Dat is gewoon wie ik ben.

Waar word jij enthousiast van?

Reactie plaatsen