21 oktober 2018 
in Tags
1 min. leestijd

Tea Topic #7

De televisie gaat hier elke avond wel aan. Maar het wordt wel steeds lastiger om iets te vinden dat we allemaal willen kijken. Ik stem altijd graag af op feel good onzin tv programma’s, even verstand op 0 en rustig kijken, vaak terwijl ik wat door Facebook of Instagram heen scroll of een spelletje doe. Samen kijken we regelmatig een Zdoc. Daar zitten hele leuke tussen, van vliegtuigrampen (niet direct leuk nee, ik weet het) tot hoe de rijken leven, de mooiste hotels ter wereld, of prachtige jachten….. Maar er zijn dus ook programma’s die ik en R ook niet, helemaal niet willen zien.

Welk televisieprogramma weiger je om te kijken?

Tea Topic
Een makkelijke vraag deze keer. Vele mensen zijn echt fan en stemmen elke zondagavond enthousiast de tv op dit programma af. Ik dus niet. Ik heb het echt geprobeerd hoor. Zeker toen Lisette ook begon de afleveringen van commentaar te voorzien. Helaas vond ik haar blogs en samenvattingen van Boer zoekt vrouw miljoenen keren leuker dan de uitzendingen zelf en ben ik dus al direct weer afgehaakt. Ik snap hier dus nog niet waarom hele volksstammen gek zijn op de boeren. En ik snap ook niet, waarom het mij niet kan boeien. Vergelijkbare programma’s kan ik rustig kijken. Ik lees me dus wel in als Lisette haar blog van die week oplevert.

En ook VI staat op mijn lijstje van programma’s die ik weiger te kijken. R kijkt het graag, maar ik ga dan graag boven naar Hollands Next Topmodel en vervolgens naar America’s Next Topmodel kijken. Mochten deze niet worden uitgezonden, dan zit ik vaak iets anders te doen op de bank naast R. Maar ik kan me dan echt wel aan dit programma irriteren. Nee, de humor, de onderwerpen die ze aansnijden, het is echt mijn programma niet.

Welk tv programma weiger jij om te kijken?

Reactie plaatsen