09 december 2018 
in Tags
1 min. leestijd

Tea Topic #14

Twee  kwaliteiten die ik volgens mij beide niet heel hard nodig heb in mijn leven. Maar die wel leuk zijn om te hebben. Met beide kun je ook nog aardig beroemd worden en het lijkt af en toe of je dan een geweldig leven kunt leiden, met genoeg geld. Zo lijkt het tenminste van buitenaf. Denk dat over het algemeen een gewoon salaris meer oplevert als ik eerlijk ben. Tenzij je Madonna heet.
Ehh ja en de keerzijde van de medaille die roem en zo’n leven met zich meebrengt. Weinig thuis, gekke werktijden. Nou ja gek, geen gewone kantooruren. Nee het lijkt me best leuk, maar ik ben wel tevreden met wat ik nu heb, wat dat betreft. Maar toch de vraag.

Zou je liever goed kunnen zingen of goed kunnen dansen?

Tea TopicBeide heb ik in het dagelijks leven dus niet nodig. Ik hoef niet goed te kunnen zingen of dansen. Dus het is echt een keuze welke van de twee ik leuker vind. En dat is heel makkelijk. Zingen. Laat mij maar zingen. Ik heb jarenlang gezongen in alle kerkkoren die er toendertijd beschikbaar waren. Alleen wegens tijdgebrek ben ik daar rond mijn 18e mee gestopt en heb het nooit meer opgepakt. Iets wat ik altijd toch jammer ben blijven vinden. Zingen vind ik gewoon leuk om te doen.

Ik kan niet heel goed zingen, ik heb geen ontzettende mooie stem om naar te luisteren, maar met een beetje oefening van mijn stem, kan ik wel aardig toon houden. En ik pak melodieën vaak snel op, waardoor ik een nummer snel mee kan zingen. Alleen teksten heb ik er dan wel graag bij op papier. En natuurlijk vind ik het ook gewoon heel leuk om te doen.

Dansen vond ik vroeger met uitgaan ook wel leuk. Maar op een drukke dansvloer kwam ik toch nooit verder dan een beetje ritmisch heen en weer bewegen en zorgen dan de ellebogen van je omstanders niet te hard in je ribben kwamen. Dus dan hoef je mijns inziens ook niet echt goed te kunnen dansen. Ruimtegebrek. Dus ik zing dan liever een beetje redelijk mee met de muziek.

En zou jij liever goed kunnen zingen of goed kunnen dansen?

Reactie plaatsen