31 maart 2019 
in Tags
1 min. leestijd

Tea Topic #22

Ik vind het wel de beste vraag tot nu toe op een tea topic. Het is een vraag over thee en dus heel geschikt voor hier. Ik hoop eigenlijk dat jullie massaal zeggen dat jullie ook iemand kennen die een enorme theeliefhebber is. Er zijn er genoeg, we hebben niet voor niets ruim een jaar lang favoriete theemomenten van zoveel mensen gedeeld. En dus een perfecte vraag voor deze rubriek.

Wie is de grootste theeliefhebber die je kent?

Tea TopicNou ik denk dat ik dat zelf ben. Ik begin en eindig de dag altijd met thee en tussendoor drink ik eigenlijk altijd thee. Op een terras bestel ik rustig thee, in een kroeg heb ik ook wel eens naar 0:00 uur thee besteld. Keken ze me niet dankbaar voor aan, want het apparaat was al schoongemaakt. Terwijl ik alleen maar heet water wilde hebben. Vond ik toen en nog steeds niet logisch trouwens. Want hallo, ik mag toch bestellen wat ik wil.

Hanneke is denk ik wel gelijkwaardig wat betreft theeliefhebber. Zij drinkt denk ik ongeveer net zoveel thee als ik. En als we samen zijn, drinken we dus logischer wijs altijd een paar sloten thee. Hoeven we ook niet te vragen. Nog een thee is altijd goed. Als ik thuis bij mijn ouders ben ook trouwens. Alleen win ik in hoeveelheid thee wel van mijn moeder. Zij drinkt er sneller wat anders naast dan ik.

Wie is de grootste theeliefhebber die jij kent?

Reactie plaatsen