Marijke Mulder- de Leur
09/30/2018
1 min
0

Tea Topic #4

09/30/2018
1 min
0

Wat een hectiek weer deze weken. Hoe fijn is het dan om met een kopje thee heerlijk even op de bank te kunnen zitten en weg te dromen bij een Tea Topic. Geloof me, af ten toe is dat heerlijk, in plaats van snel een kop thee naar binnen te gieten. Oké in een rustige kop thee hangt vaak geen zakje met een Tea Topic, maar deze week wel.

Zou je in het buitenland willen wonen?

Tea Topic
Mijn eerste reactie is direct een volmondig ja. Zeker op een herfstige zeer regenachtige dag, waar je dan minstens 3x doorweekt bent geworden en de rest van de dag niet meer het gevoel hebt het ooit nog warm te krijgen. Zo’n dag… Dan verlang ik direct naar een ander land om te wonen, met hogere temperaturen en vooral ook minder regen. Maar er zit wel een hele grote maar aan. Een hele grote maar. Het liefst zou ik dan ons hele landje oppakken en verhuizen naar een andere plek op de wereldkaart. Gewoon wel mijn eigen huis, vrienden en familie om je heen, maar dan in een net wat aangenamere omgeving.

En ja dat is natuurlijk echt wonen in het buitenland. Dus stiekem niet het antwoord op de vraag. Ondanks dat het me dus wel aantrekkelijk lijkt voor het weer, wil ik dus eigenlijk niet weg uit mijn vertrouwde omgeving met vrienden en familie. Dus echt Nederland, huis en haard verlaten om naar het buitenland te gaan? Nee dat zie ik dus niet direct zitten. Dan blijf ik toch liever in Nederland.
En ach als ik heel eerlijk bent, dan vind ik de seizoenen eigenlijk ook gewoon allemaal hun eigen charme hebben en zou ik die oprecht heel erg gaan missen. Dus dat we dan in onze Nederlandse herfst en winter een aantal keer per dag goed nat regenen. Dat is dan maar zo….

Zouden jullie in het buitenland willen wonen?

Reacties
Categorieën