10 februari 2019 
in Tags
1 min. leestijd

Tea Topic #17

Druk, druk, druk. Even met een kop thee op de bank en dan drukt de tea topic van deze week je weer even met de neus op de feiten. Ik moet hoognodig met een aantal mensen gaan appen en een datum prikken. Gelijk even doen? Nee ik typ nog even dit blog uit, maar daarna….hopelijk komt er niet iets tussendoor waardoor ik het weer vergeet.

Met wie moet je snel weer eens afspreken?

Tea Topic
Een hele makkelijke vraag deze week. Er zijn 2 mensen met wie ik op korte termijn zeker moet afspreken.

De eerste is I. We spraken elkaar in januari nog even op de verjaardag van haar jongste. Maar zoals dat meestal gaat op verjaardagen, je spreekt elkaar niet echt. Teveel mensen, andere gesprekken en voor je het weet vertrokken wij alweer naar huis. Met zoals elke keer als we elkaar ergens tegenkomen, of op een verjaardag spreken met de belofte, dat we snel appen en dan echt eens even een kop thee gaan drinken samen.
Maar het was druk, en dat is het altijd en dan schiet zelfs appen er wel bij in. Met als gevolg dat we nog niet hebben ge-apt en ook nog geen afspraak hebben om nu eens even goed bij te kletsen.
Nu weet zij wel wat er ongeveer speelt hier, ze leest gezellig mee. Hoewel ik niet weet of ze ook alles leest.

De andere is M. M zie ik eigenlijk maar een paar keer per jaar. Voorheen zelfs altijd 1x per jaar. We hebben elkaar ooit ontmoet op het koor van de kerk. Zij is net even ouder en toen ik 14 was, was dat nog best veel. Maar we hadden een klik. Zij verhuisde, ging studeren en we verloren elkaar uit het oog. Tot we elkaar jaren later per toeval met kerst in bovengenoemde kerk weer tegenkwamen. Na een aantal jaren wisselden we toch maar eens telefoonnummers uit en appen we vaker. En natuurlijk doen we zo af en toe een bezoek aan de kerk. Maar na afgelopen kerst, waar we weer eens gezellig samen in het gelegenheidskoor hebben gezongen, vonden we dat we toch echt wel iets langer moesten bijkletsen.
Even geparkeerd tot na volgende week, iets met schoolkeuze, een bruiloft en andere drukke dingen, maar ook hier moet snel een afspraak volgen.

Met wie moet jij snel weer eens afspreken?

Reactie plaatsen