27 januari 2019 
in Tags
1 min. leestijd

Tea Topic #16

Ik ben niet een echte diehard muiekfan. In de auto staat de radio altijd wel aan, maar thuis vergeet ik het ook vaak genoeg. Soms is de enige muziek die ik op een dag meekrijg de stukjes die uit de telefoon van A komen als ze op TikTok zit. Voorheen musical.ly voor iedereen die zich afvraagt wat TikTok is. Mijn keuze voor de Tea Topic van vandaag is dan ook wel daardoor beïnvloed, denk ik.

Wat is jouw favoriete nummer van de afgelopen maand?

Tea TopicEen van de nummers die regelmatig voorbij komt, is Sweet but Psycho van Ava Max. Altijd kleine stukjes zoals we gewend zijn natuurlijk, maar genoeg om in je hoofd te blijven hangen.
Als we in de auto zitten en dit nummer komt langs, dan wordt ze altijd blij. Het is haar lievelingsnummer op dit moment. En aangezien ik het nummer inmiddels ook al in mijn hoofd heb, zetten we de radio rustig harder en zingen we het refrein gezellig mee.
Ik denk dat dit dan ook direct maar mijn lievelingsnummer van de afgelopen maand is geworden. Ik houd op zich ook wel van de muziekstijl en de melodie. Teksten zijn aan mij nog steeds niet besteed, een nummer valt of staat bij mij nog steeds op melodie.

Ken je het nummer niet, hieronder heb ik de link naar Youtube voor je opgenomen.

Wat is jouw favoriete nummer van afgelopen maand?

Reactie plaatsen