12 maart 2019 
in Thee
2 min. leestijd

Postcodeloterij Theeprijs

Eigenlijk heel gek, ik heb hem al vaker gewonnen, maar nog nooit over geschreven. Hoezo? Dat was wat ik dacht toen ik zocht naar het vorige artikel. Toch gek eigenlijk dat we deze nooit hebben meegenomen in onze blogs?
Nou ik vond wel een klein verwijzing naar de theeprijs in 2016. Maar dat is alles. Hoogste tijd dus om eens een blog te wijden aan de theeprijs van de postcodeloterij.

Theeprijs

Een van de vele prijzen van de postcodeloterij is de theeprijs. In de loop der jaren heb ik al verschillende varianten langs zien komen. Maar altijd met de overeenkomst dat er thee van Lipton bij zit.
Nieuwsgierig als ik ben heb ik zodra ik het bericht van de prijs kreeg ook even geprobeerd te googelen, maar helaas, of wellicht juist leuk, moest de prijs nog een verrassing blijven, want ik kon er niets over vinden. Ik was wel nieuwsgierig of het hetzelfde zou zijn als vorige keer.
Overigens ben ik denk ik niet de enige, want de blog die ik ooit maakte over de Fairtrade ontbijtbox wordt via Google erg vaak gelezen.

De oude theeprijzen

Terug naar de theeprijs.
De eerste keer dat wij deze prijs mochten ontvangen, was het een blik met huisjes erop en veel verschillende smaken van lipton erin. En dat in die fijne pyramide vormige zakjes. Een heel fijn blik om op tafel te zetten bij visite en zo iedereen zijn eigen thee uit te laten kiezen. Het blik staat ook heel vrolijk.Postcodeloterij_theeprijs

In mei/juni 2016 was de theeprijs 2 doosjes Lipton thee; earl grey en bosvruchten. En 2 theeglazen. Die laatste komen natuurlijk altijd van pas. Ze waren fijn groot en komen bij visite graag uit de kast.

Deze keer dus weer een nieuwe theeprijs.

Theeprijs 2019

Hoewel ik het me nog goed herinner was de laatste keer dat wij de theeprijs kregen dus al weer bijna 3 jaar geleden. Tijd voor een nieuwe voorraad dus.
Als we de doos ophalen valt direct al op dat de Postcodeloterij er wederom in geslaagd is om de cadeaus duurzamer te maken. De doos is namelijk van bamboe. Ik vind hem mooi en stijlvol. Past goed in de huidige trends, dus ook daar vind ik dat de Postcodeloterij in geslaagd is om een prijs te maken die mensen graag zullen gebruiken.Postcodeloterij_theeprijs
In de doos zitten verschillende smaken thee. Niet zoveel als vorige keer in het blik zaten, maar genoeg om weer op tafel te kunnen zetten bij visite, of om zelf voldoende keuze te hebben. En het zijn fijne gangbare smaken, dus die komen bij iedereen ook wel op.
In de doos vind je Yellow Label, Bosvruchten, groene thee met munt, citroen, earl grey en groene thee met citroen.Postcodeloterij_theeprijs Altijd leuk vind ik ook de kaart die erbij zit met de uitleg over de verschillende soorten thee.Postcodeloterij_theeprijs

Heb jij de theeprijs wel eens gewonnen?

Geertje
Door

Geertje

op 01 Aug 2021

Hallo, Beetje rare vraag, maar ik heb enige tijd (jaren?) geleden zo'n theedoos gevuld met 6 soorten Lipton thee gewonnen bij de postcodeloterij. Ik heb geen idee wanneer en kan op de website van de postcodeloterij maar tot juli 2020 terugzoeken. Omdat ik niet weet of de thee nog houdbaar en drinkbaar is, is mijn vraag weet u wanneer deze prijs is uitgereikt. Het gaat om de theedoor waarbij de kaart met uitleg zit. Alvast bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groeten, Geertje

Marijke
Door

Marijke

op 28 Oct 2021

Ik denk rond de tijd dat dit blog verscheen. Durf het je zo niet te zeggen verder, hoe lang ze deze prijs nog hebben gehouden. Kan de data ook niet meer nakijken op de thee, want hier zijn ze allang op.....

Reactie plaatsen