09 april 2019 
in Review
2 min. leestijd

Postcodeloterij Verkade prijs

Soms heb je maanden niets, en soms heb je geluk. Nadat we vorige keer de theeprijs mochten ophalen, vielen we deze keer weer in de prijzen. En hoe heerlijk is het om na de theeprijs, de Postcodeloterij Verkade prijs in ontvangst te mogen nemen? Er hoort immers een koekje bij de thee. Ja toch?

Na een bezoek aan de tandarts

Ehh wat heeft de tandarts te maken met de Postcodeloterij Verkade Prijs? Nou. hij is er vast minder blij mee. Koekjes = suiker, en dus slecht voor je gebit. Maar zo bedoel ik hem niet. Onze tandarts ligt bijna op de route naar het ophaalpunt van deze prijs. Dus we konden die prima combineren. En het gaf mij direct de voldoening om na het halfjaarlijkse bezoek zoetigheid in te slaan. Ik heb mezelf al een aantal jaren geleden afgeleerd om ,als ik het bezoek van de tandarts overleefd heb, naar de winkel te rennen en een aanval op het snoepvak te doen. Vond ik niet helemaal het goede voorbeeld naar mijn kinderen, maar nu kon ik deze drang toch mooie even ongemerkt combineren. En ik wist dat de koekjes het lang genoeg zouden overleven thuis om in elk geval voor dit blog de trommels met inhoud nog op de foto te zetten. De kinderen krijgen nog fluor op hun kiezen en mogen dus een uur niet eten.

Postcodeloterij Verkade prijs

Ook deze keer heeft de Postcode loterij in samenwerking met Verkade een leuke prijs samengesteld. Je krijgt namelijk een blik met daarin 3 pakken koek.
Het koekblik zelf heeft een gezellige nostalgische uitstraling. Een pannenkoekenrestaurant uitstraling wat mij betreft met zijn rood-witte ruitjes. Minder hip wellicht dan de bamboe theedoos, maar nostalgische gezelligheid.Postcodeloterij Verkade prijs

Dat telt ook voor de koekjes. Wie is er niet groot geworden met de koekjes van Verkade? In het blik passen precies 3 rollen koek. En dat zijn zeer bekende en zeker geliefde Verkade varianten.Postcodeloterij Verkade prijs
De volkoren biscuitjes zijn hier altijd favoriet. Simpel, maar door de structuur een lekkere bite en vullend.
De kokosbicuitjes worden hier ook altijd met veel plezier gegeten. T is nog niet zo dol op kokos, maar vind deze dus helemaal niet naar kokos smaken. Terwijl ik nog steeds vind dat dit juist een beetje smaak geeft aan die koekjes.
En de spritsen, met chocola, blijven het kortst van allemaal in de koektrommel. Want koekjes met chocola, daar kan weinig tegenop. En dat snap ik ook helemaal. Kortom, de koekjes waren al weer snel op.

Heb jij de koekprijs ook al eens gewonnen?

J. Postma Bruinsma
Door

J. Postma Bruinsma

op 07 Dec 2019

Heb 2 bonnen gewonnen van de verkade koekjes, maar helaas waren ze op bij de Jumbo in de Joure .

Marijke
Door

Marijke

op 30 Dec 2019

DAt is zonde, werden ze ook niet aangevuld? Je zou denken dat ze er genoeg leveren voor het aantal winnaars

B.timmer
Door

B.timmer

op 13 Dec 2019

IK heb de prijs gewonnen, hoera Eerst langs 3 Jumbo's alvorens ik er een vond die de Verkade dozen hadden liggen. Bij de kassa kwam ik er achter dat je nog een voucher moest hebben om de prijs mee te nemen. Die heb ik niet en zat volgens mij niet in de enveloppe. Enveloppe is reeds weggegooid. Graag een reactie.

Marijke
Door

Marijke

op 30 Dec 2019

Je moet bij deze prijzen altijd de voucher hebben. Je zou kunnen proberen om de Postcodeloterij te bellen of te mailen, maar geen idee of ze meewerken

Reactie plaatsen