22 februari 2019 
2 min. leestijd

Terugblik #1908

Een gekke week was dit eigenlijk. We waren een aantal dagen met zijn drieën thuis in plaats van met zijn vieren. Vorige week was R op donderdag dus op wintersport en hij was daardoor vrijdag, zaterdag en zondag ook niet thuis.

Dat betekende dat ik vrijdagochtend toch naar kantoor ging in plaats van dat ik thuis bleef. We waren wel minder telefonisch bereikbaar, maar de ochtend kon ik prima doen. Ik kocht bij de supermarkt eerst nog een lekkere koek om mijzelf te verwennen.Terugblik_1908

A was ’s avonds ook niet thuis. Zij ging bij haar tennisvriendinnen slapen. Dus T en ik gingen samen eten bij de Mac Donalds. Terugblik_1908Zo had iedereen een feestavond. Zaterdag en zondag hebben we naast boodschappen doen niet veel gedaan. Natuurlijk de nodige klusjes in huis en boodschappen maar verder eigenlijk niets. Het was heerlijk weer dus de kinderen wilden gewoon buiten spelen met kinderen uit de straat. Ja dan is dat natuurlijk helemaal prima.
Zondag kwam R laat in de avond weer thuis en hij bracht voor mij een doosje met hartjes chocola mee. Altijd prima natuurlijk. En fijn dat hij weer thuis was ook. Het is prima te doen alleen met de kinderen, zeker nu ze groter zijn, maar vrijdagavond was wel erg alleen op de bank, met zowel R als A niet thuis. Dat ben ik dan weer niet gewend. Terugblik_1908De kinderen kregen ook wat lekkers.

De kinderen hadden deze week vakantie en T dacht daarom dat in plaats van fruit de chocola die hij van papa kreeg wel een goed alternatief was.Terugblik_1908
Verder hebben we deze vakantie niet veel gedaan. Natuurlijk moest wel de kamer van T even goed opgeruimd worden en wat oud speelgoed moest eruit om plaats te maken voor zijn nieuwe cadeau. Terugblik_1908Zo leeg kan zijn kamer er nu uitzien.

Hoe was jullie week?

Reactie plaatsen