20 februari 2019 
in Review
2 min. leestijd

M&M's crunchy caramel

Ik weet niet eens meer waarom ik het hem beloofd heb, maar hij mocht na de tweede zwemles in het volgende bad toch iets lekker uitkiezen. Dus na de zwemles, vertrokken we naar de supermarkt. Vertwijfeld bleef hij langs alle vakken dwalen. Koekjes hadden we in huis, chips ook. Snoep dan? Zijn snoeptrommel puilt over het algemeen uit, dus ook daar kon hij geen keuze maken. Uiteindelijk wist hij het. Hij wilde M&M’s. Toen alleen nog de twijfel, de bruine, de gele, blauwe of hé nieuwe M&M’s….
T koos uiteindelijk voor de vertrouwde en in zijn ogen lekkerste gele M&M’s.

Maar ik nam de nieuwe ook mee. Toch nieuwsgierig hoe deze zouden smaken.

M&M’s crunchy caramel

Met grote letters staat er op de bruin/oranje zak LIMITED EDITION. Hielp mij natuurlijk om ze direct mee te nemen ook al koos T voor de gele M&M’s. Stel je voor dat ik het niet zou doen, dan grijp ik natuurlijk volgende keer helemaal mis. En ik werd nu net zo nieuwsgierig naar chocola met caramel. Zeker als je weer dat ik ook wel een voorkeur heb voor een reep Tony’s met caramel en zeezout.

Dus de familiezak M&M’s crunchy caramel ging mee naar huis.M&M's Crunchy caramel
T trok de zak gele M&M’s direct open. Een goede reden om er zelf dan ook maar direct te proeven. De M&M’s hebben een wat rondere vorm dan de M&M’s met pinda. Maar zijn er wel beter mee te vergelijken dan met de bruine variant die alleen chocola bevat. Deze limited edition M&M’s hebben een balletje van harde crunchy caramel als middelpunt en zijn omhuld met de bekende chocola en het gekleurde laagje.

Hoe smaken ze?

Bij de eerste had ik nog geen idee wat ik aan zou treffen in de binnenkant. Zou het balletje geheel van chocola zijn met stukjes crunchy caramel er doorheen? Ergens dacht ik misschien dat de binnenkant ook zacht zou kunnen zijn, alleen was ik even de naam crunchy vergeten.
Maar er zat dus een crunchy balletje van caramel omhuld met chocolade verstopt onder het gezellige kleurtje dat ik had gekozen voor mijn eerste hap. Mier en mier zoet. Maar wel heel lekker. In verhouding met een reep chocolade is de verhouding caramel groot ten opzichte van de chocola. Dat maakt ook direct dat ik het een machtig snoepje vindt. Na een handje merk ik dat ze me al een beetje beginnen tegen te staan. Echt om misselijk van te worden.
Maar ze zijn wel erg lekker.M&M's Crunchy caramel

Zo af en toe pakken we dan ook een handje uit de pot waar ik ze had in gedaan. Op deze zak ontbrak namelijk het sluitzegel dat altijd zo handig op de zakken is aangebracht. Maar stiekem stond zo’n pot met M&M’s ook wel gezellig op tafel. Alleen waren ze daardoor wel erg snel op. Ik was niet de enige die af en toe een handje wel lekker vond. A vond ze ook lekker, en die zat er minder snel vol van dan ik. Zo was de zak dan ook erg snel leeg.

Conclusie

Als afwisseling is het een heerlijke M&M. Maar als je gewoon even een zak M&M’s wil leegeten, dan zou ik een andere variant kiezen. En stiekem halen ze het ook niet met de originele gele M&M’s natuurlijk. Die blijven hier favoriet.

Heb jij deze al eens geprobeerd?

Reactie plaatsen