19 november 2017 
in Tags
3 min. leestijd

Snack tag

Merel bedacht deze snack-tag, die we heel graag van haar overnemen. We proberen elke dag opnieuw gezond en lekker eten op tafel te zetten. Maar stiekem zijn we natuurlijk dol op snacken, dus tijd om onze favorieten op een rij te zetten.

Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?
SnacktagM: Als we bij een fastfood restaurant binnen lopen is het 9 van de 10 keer de Mac Donalds. Ik heb niet direct een voorkeur voor deze of bijvoorbeeld de Burger King, maar de kinderen zijn nu eenmaal dol op het happy meal. Wat ik dan kies, wisselt af en toe, maar meestal probeer ik voor een quarter pounder te gaan, maar ik weet eerlijk gezegd niet eens of ze die nog hebben.
H: Ik hou helemaal niet van fastfood. Ik krijg enorme slijmproductie van alle smaakversterkers in de drankjes en het eten. Ook heb ik zeer snel weer trek als we bij een fastfoodketen hebben gegeten. Toch komt het wel een voor, vooral in de vakantie, dat wij er een bezoeken. Meestal is het dan de MacDonalds waar wij heen gaan. Ik eet dan overigens een salade met een flesje water ernaast.

Zoet of zoute popcorn?
SnacktagM: Allebei. Ik vind het allebei lekker, maar als ik voor grote hoeveelheden ga, dan neem ik altijd zoet. Dat kan ik in grotere hoeveelheden wegeten in bijvoorbeeld de bioscoop.
H: Zoute popcorn vind ik niet lekker dus ik ga altijd voor zoet. Maar het allerliefst heb ik popcorn met karamel.

Wat is je favoriete ijsje?
M: Van Dunja, bij ons in het dorp. En dan neem ik altijd de Griekse Yoghurt met honing en walnoten. Gecombineerd met een bolletje chocolade, of limoncello prosecco. Heerlijk. Maar de Magnum Pink vind ik ook heel fijn!
H: Een echt Italiaans ijsje en dan citroensmaak.

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit op hebt
M: Vermoedelijk een chocoladetaart. Maar eerlijk gezegd is er weinig blijven hangen van taarten die bovengemiddeld lekker waren.
H: Er gaat niks boven oer-Hollandse warme appeltaart, met zo een ruitjes patroon bovenop.

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?
M: Ik moet bekennen dat ik vorige week pas voor het eerst gebruik gemaakt heb van thuisbezorgd.nl. Dus zelf iets te snacken maken.
H: We bestellen wel eens wat bij thuisbezorgd.nl. Meestal is dat net na de vakantie als we nog geen boodschappen hebben gedaan. Echt eten dus geen snackje. Meestal maken we zelf een snackje, gewoon wat bitterballen in de airfryer bijvoorbeeld.

Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?
M: Hangt ervan af of ik zin heb in zoet of hartig. Het is allebei op momenten onweerstaanbaar.
H: Liever een kaasplankje Tenzij je ook dropjes, dubbelzout, in de aanbieding hebt.

Wat is je favoriete tussendoortje?
M: Chocola
H: Drop maar dat is eigenlijk niet echt een tussendoortje tenzij je de hele zak leeg eet.

Warme of koude appeltaart?
SnacktagM: Warme met een kop thee ernaast, en na een lekkere herfstwandeling.
H: Warm! Net uit de oven, hmmmm.

Wat bestel je het liefst op een terrasje?
M: Nachochips, of een bittergarnituur, of breekbrood met smeersels. Of een combinatie van alles.
H: Thee natuurlijk. En ik vind een broodje met wat er op, tapenade, kruidenboter wel lekker.
Welke snack ligt er naast je patat?
M: Meestal een kipkorn of een kroket. Als ik een snack kies. Als we patat halen kan het ook zijn dat ik er een broodje naast neem. Met tartaar, of een broodje carpaccio.
H: Kaassoufle met mayo.

Wat is je favoriete chipssmaak?
M: Cheese Union en Paprika zijn mijn favoriete smaken. Maar ik zal toch nooit snel voor chips kiezen als snack. Meestal eet ik het mee met de chipsliefhebbers hier in huis.
H: Paprika.

Wat is jouw favoriete snack

 

Merel
Door

Merel

op 29 Dec 2017

Leuk dat jullie hem ook hebben ingevuld, zie het net pas :) Hier ook geen directe chipsliefhebber (al eet ik het dus wel graag mee).

Reactie plaatsen