03 juni 2018 
in Tags
1 min. leestijd

Ik houd van meuk tag

De Ik hou van meuk tag is eigenlijk niet aan ons besteed. We hebben al genoeg meuk van onszelf in huis, dus we hoeven blijkbaar niet zo nodig naar de kringloop. Korte antwoorden dus vandaag.

Hoe vaak ga je naar de kringloop?
M: Ik neem het me altijd wel voor, want ik zie op Insta altijd dat mensen er echte schatten vinden, maar ik kom er uiteindelijk eigenlijk nooit.
H: Oke misschien is dit niet zo een geschikte tag voor mij. Ik ben nog nooit bij een kringloopwinkel geweest.

Wat is je favoriete kringloop?
M: Tja, die ene die ik wel weet te vinden, maar waar ik nog steeds nooit binnen ben gestapt. Maar de Koningsdag kleedjes markt is dan toch vast nog veel leuker. Ook veel meuk te koop, maar wel heel gezellig.
H: Nou ehm. Nog nooit geweest dus ik heb geen favoriet. Ik heb zelfs nog nooit wat er naar toe gebracht. Dingen verkopen gaat meestal via facebook-groepen.

Wat is je grootste tweedehands aankoop?
M: Ik heb wel veel tweedehands dingen, maar vaak geruild, of gekregen en niet echt gekocht. Dus ik moet hier toch boek antwoorden
H: Een auto, maar dat ging gewoon via de dealer hoor.

Op welke tweedehands aankoop ben je het meest trots?
M: Een boek dat ik kocht op de boekenmarkt op de school van mijn kinderen. Maakte een serie weer net iets completer. Zie ook de vraag hieronder. Ik had de meeste exemplaren ooit toen ik nog studeerde al gekocht, maar deze ontbrak nog.
H: Haha, ik heb geen idee. Misschien een setje kleding dat we ooit tweedehands kochten ofzo iets.

Show hier je ‘trots’ : foto invoegen
M:

H: Tja die heb ik dus niet.

Wat was het beste koopje ooit?
M: Wederom een boek. Ik vind de boekenmarkt bij de kinderen op school altijd heel leuk om te neuzen. Soms liggen er echt geweldige boeken, waarvan ik me dan weer afvraag waarom ze er liggen. Die doe je toch niet weg.

Wat was je slechtste koop ooit?
M: Die heb ik niet, aangezien ik niet zo heel vaak iets koop.

Komen jullie vaak bij de kringloop?

Reactie plaatsen