17 juni 2018 
in Tags
2 min. leestijd

De trend tag

Trendgevoelig? Wij? Je komt er vandaag achter. De tag is er een van Trendbubbles, dus mocht je hem ook ooit nog willen overnemen, dan graag even als bron vermelden. Gaan we nu eens kijken hoe het met onze trendgevoeligheid gesteld is.

Ben jij trendgevoelig?
M:Helemaal niet. Mijn favoriete kledingstukken zijn zo ongeveer de oudste die ik heb. Ik zweer nog steeds bij een skinny jeans en ook mijn huis doet niet echt mee met trends. Er staat gewoon wat ik mooi vind.
H: Nee totaal niet. Ik heb vaak een hekel aan trends want dan kan ik niet meer de kleding vinden die ik fijn vind zitten zoals hoge broeken, aangezien lage broeken de trend zijn.
Welke trend vind je echt helemaal super?
M: Eigenlijk dus geen een. Ik haal wel inpiratie uit trends, omdat je ze nu eenmaal overal ziet. Maar ik probeer er dan altijd toch mijn eigen ding mee te doen.
H: Ik ben dol op spijkerbroeken. Maar die zijn inmiddels zo ingeburgerd dat je ze geen trend meer kan noemen. Toch kan een spijkerbroek tegenwoordig ook netjes zijn en dat vind ik wel.
Welke trend kan wat jou betreft overwaaien?
M: Volgens mij is die al overgewaaid, de crop top. Toen ik 18 was vond ik dat waarschijnlijk helemaal leuk, maar nu niet meer. Ook niet bij een 18 jarige overigens….
H: Lage broeken. Zo niet flateus als je eenmaal kinderen hebt gekregen. Ik ben niet dik maar de muffintop die ik er van krijg is niet mooi.
Wat vond je heel vroeger trendy en nu helemaal niet meer?
M: Skinny jeans. Ik moest er zelfs niet aan denken om er 1 te dragen met mijn dunne benen. En nu zijn het mijn favoriete broeken en zijn ze allang niet trendy meer.
H: Ik droeg vroeger heel veel zwart. Nu vind ik zwart niet meer zo mooi staan. Iets met ouder worden denk ik…….
Trend tag
Aan welke trend doe je niet mee?
M: Eigenlijk doe ik aan geen enkele trend echt mee. Dus dat wordt dan ook toch wel mijn antwoord op deze vraag.
H: Ehm, hoge hakken, vreemd gesneden kleding, onpraktische kleding. Eigenlijk aan alles wat niet comfortabel is.
Wat gaat volgens jou helemaal in de mode komen?
M: Ik hoop iets heel comfortabels. Lekkere dikke wintertruien met col. Dan kan ik mijn slag weer slaan voor de winter. Maar dat is gewoon hoop. En geen voorspellende blik hoor. IK houd me er dus eigenlijk niet zo mee bezig.
H: Lekker zittende, mooi vallende kleding die ook gewoon fijn is om te dragen en niet alleen om al staande je buik in te houden en waar je niet ik kan gaan zitten omdat de banden zeer onaangenaam in je buik of andere delen van je anatomie duwen.
Wat is echt uit de mode en kan echt niet meer?
M: Van mij mag je alles blijven dragen. Als je het zelf mooi vindt, en het bij je past is het al helemaal geweldig.
H: Geen idee. Als iemand het fijn vind om te dragen dan moet een ieder dat zelf weten. Ik vind wel de drollenvangers qua joggingbroek in het openbaar iets te ver gaan, die zijn voor op de bank. Net zoals de onsies overigens.
Wat is jouw geheime bron voor wat wat in de mode is of gaat komen?
M: Die heb ik niet, ik zie altijd wel wat er te koop is, en als het me bevalt dan koop ik het. Is het niet mijn ding, dan laat ik het hangen.
H: Haha, de winkels. En soms hangt daar heel lang niks van mijn gading in.

Reactie plaatsen