31 maart 2020 
2 min. leestijd

Paaseitjes van M&M's

Ze lagen al weken in de kast, want ik zag ze liggen in de supermarkt en dacht: “Meenemen voor ze zijn uitverkocht.” Dat hadden de kinderen natuurlijk door, dus van hen mocht die zak wel open. Maar ik had bedacht dat ik ze wel tot Pasen kon bewaren. De paaseitjes van M&M’s.

Paaseitjes

Net als de pepernoten, kerstkransjes liggen de paaseitjes ook altijd al heel vroeg in de winkel. Ik probeer er altijd de eerste weken nog netjes om heen te lopen. Maar deze keer dus niet. Sommige dingen zijn namelijk uitverkocht tegen de tijd dat ik dan vlak voor Pasen (zelfde met Sinterklaas en Kerst) mijn inkopen wil doen. Meestal doen we ook niet zo gek met Pasen als met Sinterklaas en Kerst. Ik denk dat ik meestal 1 grote zak met paaseitjes haal en verder koekjes. Maar stiekem zitten we nog een beetje in de afkickfase van de decembermaand wat suiker betreft. Tenminste het ligt er een beetje aan wanneer Pasen valt. Als het wat later valt, dan eten we denk ik wel wat meer.
De zak met paaseitjes van M&M’s lag dan dus in elk geval maar vast thuis. Veilig weggestopt in een la.Paaseitjes M&M's

Paaseitjes van M&M’s

Het was zo’n dag, dat T wat minder motivatie had voor zijn schoolwerk thuis. Waar hij frustratie had, omdat het even allemaal niet zo goed wilde lukken. Ik heb hem dus een beetje omgekocht dat we deze paaseitjes maar eens moesten gaan proeven. Niet dat zijn schoolwerk er nu beter van werd, maar hij had wel even iets leuks in het vooruitzicht op een dag dat hij niet met zijn vriendjes kon spelen, want die waren er niet.Paaseitjes M&M's

De paaseitjes van M&M’s zien er mooi uit. Ze zijn in de pastelkleuren roze, blauw, geel en groen en ze zijn bedekt met rode stipjes. En natuurlijk in de vorm van een klein puntig eitje. Ze lijken wat betreft de vorm wel een beetje op de Gele M&M’s. Stiekem verwacht je dan ook een nootje als je hem opeet.

Paaseitjes M&M's

Nadat we ze uitgebreid bekeken hebben, want dat hoort ook bij proeven, mogen we er 1 opeten. Ik ben nieuwsgierig naar de binnenkant.
Ik weet niet zo goed wat ik eigenlijk had verwacht van de paaseitjes, wat betreft smaak. M&M’s zijn eigenlijk altijd goed. Dus deze ook, dacht ik.

M&M’s vermomd als paasei

Oeps die zak is zo leeg. Er zitten er niet genoeg in. Nou ja, stiekem wel maar als je met zijn drieën, moet proeven, neem je er nog een en nog een. De paaseitjes zijn eigenlijk gewoon de bruine M&M’s. En die zijn van zichzelf al verslavend lekker. Alleen dan vermomd als paasei. Ik denk dat we voor Pasen dus nog een zak in huis moeten halen. Als ze nog niet zijn uitverkocht.

Heb jij al paaseitjes in huis?

Reactie plaatsen