25 juni 2016 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Elisabeth

Vandaag drinken we thee met Elisabeth. Stel dat wij samen zouden werken, dan zou de thee niet aan te slepen zijn. Tijdens het werk, drinkt ze aan een stuk door thee. Zo herkenbaar…. Lees meer over haar favoriete theemoment!

Wie ben je?

Elisabeth, mama van Jim (nov. 2014) en samen met Rogier.
www.alweereennieuwemoederblog.nl is mijn blog.

Wanneer drink je thee?

’s Middags en ’s avonds. Vooral als ik hard aan het werk ben hele potten achter elkaar.

Losse thee of in een thee zakje?

Bijna altijd thee in een zakje.

Wat is je favoriete thee?

Dat hangt heel erg af van het moment. Als ik er veel van drink meestal kruidenthee, als ik er één kopje van drink neem ik meestal zwarte thee, gold of earl grey. De laatste tijd drink ik ook vaak dirty tea chai (van Celestial seasonings).

Wat is je favoriete merk thee?

Eerlijk gezegd maakt het me niet zoveel uit. Pickwick, Lipton, Celestial Seasonings, Albert Heijn eigen merk, ik vind ze allemaal lekker. Het eigen merk van de Aldi en Lidl vind ik echter niet zo smakelijk…

Waar drink jij je thee uit?

Een glas, of zo’n Ikea glas met oortje of zo’n hoog duralex glas. En sinds kort ook uit mijn eigen ‘alweer een nieuwe moeder’ mok.Favoriete theemoment Elisabeth

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Koekjes!!! Die je kunt soppen.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee hoor, we houden alledrie van thee. Jim ook, verdund met een beetje water.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Linda de Mol. Zo’n mooie sterke zakenvrouw. Ze heeft het goed voor mekaar.

Wat is je meest favoriete theemoment?

Mijn favoriete thee moment komt eigenlijk niet zo vaak meer voor. Dat is namelijk het moment dat ik thuis kom na een geweldig feestje. Vroeger gebeurde dat (meer dan) wekelijks. Dan zette ik thuis altijd een pot thee om tot rust te komen. Sinds Jim er is is dat niet meer voorgekomen, haha.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Elisabeth.

Wat is jouw favoriete theemoment?

elsbs
Door

elsbs

op 25 Jun 2016

Toevallig vandaag weer een nieuw soort thee getest, ik drink het liefst thee als het buiten regent en koud is

Marijke
Door

Marijke

op 25 Jun 2016

Dan is thee ook heel lekker inderdaad. Welke thee heb je getest?

elsbs
Door

elsbs

op 25 Jun 2016

Chun mee heb er ook een blog over geschreven

Marijke
Door

Marijke

op 25 Jun 2016

Van Cupkes? Toevallig ook net geproefd. Moet alleen het blog nog schrijven

elsbs
Door

elsbs

op 25 Jun 2016

ja die haha

iliveformydreams.com
Door

iliveformydreams.com

op 25 Jun 2016

Wat super leuk om te lezen. Ik ben ook echt een theeleut.

Marijke
Door

Marijke

op 25 Jun 2016

Dank je wel! Zin om mee te doen dan?

Reactie plaatsen