11 juni 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Judith

Vandaag drinken we thee met Judith. Judith ken je vast nog wel uit de boodschappen rubriek. Zij nam ons ook al eens mee voor een kijkje in de portemonnee en in de boodschappenwagen. Maar vandaag vertelt Judith over haar favoriete thee moment. En natuurlijk met welke BN’er zij een kop thee wil drinken, of misschien wel meer koppen thee.

Ik ben Judith, mama van 2 geweldige meisjes, en verloofde van een hele lieve man. Mijn blogs zijn www.mommylovespink.nl , een mama lifestyle blog en wwww.mamaisblut.nl voor tips over budget en thuiswerken.

In de ochtend, in de middag en in de avond.

Het liefst toch in een zakje.

Mijn allerfavoriete thee is een Chai thee met een beetje soyamelk. Maar thuis drink ik meestal groene thee of de emotional detox.

Lipton, Yogi of Shoti Maa.

Uit een glas, of een mok.Favoriete theemoment Judith

Eigenlijk nooit iets, ik drink het vaak bij het eten.

Nee wij zijn er allemaal dol op.

Met Mark Rutte, daar heb ik heel veel vragen voor.

Als iedereen nog slaapt, de zon naar binnen schijnt en ik hem ongestoord kan drinken.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Judith

Reactie plaatsen