19 november 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Fleur

Vandaag weer een theedrinkende student! Yeah, zo leuk dat er niet alleen mama’s thee komen drinken. Ook voor ons fijn om andere blogs te blijven lezen. Dus we zitten weer klaar met een kop thee en met Fleur!

Wie ben je?

Hoi, ik ben Fleur een 22 jarige bloggende student. Sinds september ben ik alweer 5 jaar aan het bloggen en dat doe ik nog steeds met een groot plezier op www.labellafleur.nl, naast het bloggen zit ik nog op school (anders ben ik natuurlijk geen student) loop ik stage bij een videoproductiebedrijf en werk ik alweer een flinke tijd bij de HEMA. Dat is op dit moment eigenlijk wel zo’n beetje mijn dagelijkse dingetje. Oh ja, en dit gaat natuurlijk allemaal gepaard met een aantal heerlijke koppen thee!

Wanneer drink je thee?

Dat is eigenlijk heel verschillend en het ligt er ook net aan wat voor dag ik die dag heb. Als ik een dagje op kantoor heb dan meerdere keren per dag maar als ik een opname of aan het werk bij de HEMA ben, dan alleen tijdens de pauzes. En natuurlijk ’s avonds rond een uurtje of acht nog entje.

Losse thee of in een thee zakje?

Ik heb een tijdje losse thee geprobeerd maar ben toen toch maar weer gauw terug gegaan naar de thee in een zakje. Dit omdat ik dan weer zo’n onhandig iemand ben met als gevolg dat er meer losse thee los in het thee water zwemt dan dat je de thee zonder losse theetjes hebt om het zo maar even te zeggen. Dus ja, mij maak je het blij met een gewoon zakje thee!

Wat is je favoriete thee?

Op dit moment heb ik twee favoriete (al drink ik bijna alle theesmaken wel als er niets anders is) en dat zijn muntthee (en dan wel verse munt niet uit een zakje) en kokos thee. En dat laatste is misschien nog wel het meest vreemde aangezien ik helemaal niet van kokos houd.. Maar deze vind ik dus wel lekker! favoriete-theemoment-fleur

Wat is je favoriete merk thee?

Omdat we thuis Pickwick drinken weet ik eigenlijk niet beter. Al heb ik niks tegen Lipton of een ander merk en drink ik dat net zo goed. Maar als ik dan een favoriete zou moeten kiezen zou dat de Pickwick thee zijn. En misschien dan ook wel omdat daar vaak een theezakjes vraag bij zit.

Waar drink jij je thee uit?

Het liefst uit een lekkere grote mok. Eentje met dubbel glas die het lekker lang warm houd!

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Moet ik eerlijk zijn? Want dan zouden het pepernoten zijn en anders gewoon simpele lekkere koekjes om mee te dopen. Het ziet er misschien niet uit maar dat zijn wel de ultieme geniet momentjes.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee, eigenlijk drinkt iedereen wel thee! Wel afgewisseld met koffie alleen daar pass ik bij.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Oeh, das een leuke vraag! Op dit moment ben ik groot fan van Anna Nooshin en Annic van Wonderen. Ik deze vrouwen stuk voor stuk zo inspirerend dus om met hun een lekker kopje thee te mogen drinken zou ik absoluut geen straf vinden.

Wat is je meest favoriete theemoment?

Op die momenten dat het koud is, je een lekker warm vest aan mag en kan doen, de regen tegen het raam hoort tikken en je de warmte uit je mok thee ziet wegvliegen. I like it.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Fleur

Reactie plaatsen