16 april 2016 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Nathalie

Vandaag neemt Nathalie ons mee in haar favoriete theemoment. Nathalie is de blogster achter veusteveul. Veusteveul is Wagenings dialect voor veel te veel, passend bij Nathalie. En dat zie je ook echt terug op haar blog. Heel gezellig om te lezen. Zijn wij nu ook achter, dus we komen nog wel eens bij je terug Nathalie. En ze is dol op thee….

Wie ben je?

Mijn naam is Nathalie, moeder in een ‘gemiddeld’ gezin met man, twee kinderen (meiden) en huisdieren! Mijn blog is te vinden op http://veusteveul.nl, ik blog over alles wat bij mij past of wat mijn interesse heeft!Favoriete theemoment Nathalie veusteveul

Wanneer drink je thee?

De hele dag door! Ik drink zo’n twee kopjes koffie en verder alleen thee en water.

Losse thee of in een thee zakje?

Alle soorten, soms heb ik een periode dat ik alleen losse thee drink, momenteel ben ik weer aan ‘gewone’ zakjes thee!

Wat is je favoriete thee?

Mmm lastig ik heb er meerdere! Rooibos honing, winterthee, herfst thee, mint en soms vruchtenthee.

Wat is je favoriete merk thee?

Per smaak verschilt het bij mij, van Pickwick drink ik de Rooibos honing, winterthee en herfst thee. De rooibos en mint drink ik alleen van Lipton (of de muntthee vers… nog lekkerder ;)) en vruchtenthee bij voorkeur van Twinings.

Waar drink jij je thee uit?

Een glazen ‘beker’!Favoriete theemoment Nathalie veusteveul

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Ben flink aan het opletten om af te vallen, maar als ik iets zou nemen vindt ik ‘ouderwetse’ speculaasjes wel lekker!

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee, onze meiden drinken ook veel thee!

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Welke BN’er, ik zou het eerlijk gezegd niet weten!

Wat is je meest favoriete theemoment?

Als de meisjes op bed liggen, met laptop op schoot bloggen of blogjes lezen. Even bijkomen van de dag!

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Nathalie.

Bertine
Door

Bertine

op 16 Apr 2016

wat leuk om deze vragen te lezen! ik ben gek op thee!

Marijke
Door

Marijke

op 16 Apr 2016

Dank je wel! Mail ons gerust als je ook mee wilt doen!

Karlien
Door

Karlien

op 16 Apr 2016

Heerlijk om te lezen. Ja, in de avond als je echt rust aan je hoofd hebt is een kopje thee genieten!

Marijke
Door

Marijke

op 16 Apr 2016

Ja he! Heerlijk moment zo'n kopje thee!

Samenwerkingen... - Veusteveul.nl
Door

Samenwerkingen... - Veusteveul.nl

op 05 Oct 2016

[…] Mama’s met thee ~ Vragenlijstje, uiteraard over thee! […]

Reactie plaatsen