30 juli 2016 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Charlotte

Oh wat leuk, nadat we al eens binnenkeken bij het bedrijf en het huis van deze dame, zijn wij blij dat ze nu gezellig bij ons op de thee komt. Ja Charlotte, wij lezen beiden je blog. Een aanrader dus voor iedereen die jullie nog niet kent, lees even mee vandaag en leer haar ook kennen….

Wie ben je?

Ik ben Charlotte Habraken, 30 jaar, getrouwd met Maikel en onze dochter Aukje is 2 jaar. Ik sta twee dagen voor de klas (groep 3), werk 1 dag mee in ons eigen bedrijf www.debrandevoortsehoeve.nl en de rest van de week ben ik er voor Aukje. Dagelijks blog ik daarnaast nog op www.aukjeswereld.nl, over van alles wat er in ons leven speelt.

Wanneer drink je thee?

Wanneer niet? Haha, ik drink echt elke dag thee en dan ook de hele dag door.

Losse thee of in een thee zakje?

Ik ben geloof ik te lui voor losse thee… Slaat nergens op, ik weet het maar een zakje is gewoon zo makkelijk.

Wat is je favoriete thee?

Ik drink graag sterrenmunt, kamille, en groene thee. Rooibos ook maar net wat minder vaak dan de rest. Bijzondere smaakjes probeer ik graag uit, maar meestal kom ik uiteindelijk toch weer terug bij deze vier.

Wat is je favoriete merk thee?

Meestal drink ik Pickwick, maar eigenlijk maakt het merk me niet zoveel uit.

Waar drink jij je thee uit?

Uit een lekkere grote mok! Of een groot theeglas. Als het maar groot is haha. Favoriete theemoment Charlotte

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Uhm, wat niet…? Ik probeer niet teveel te snoepen maar dat lukt me niet altijd. In verband met een dieet pak ik nu ’s avonds een suikervrij speculaas koekje bij de thee.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Ja, mijn man is een echte koffiedrinker. Aukje lust ook wel thee, maar niet zo graag als ranja.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Daar moet ik even over nadenken hoor… Mij lijkt Chantal Janzen echt een ontzettend leuke vrouw, en als ik een man zou moeten kiezen dan uhm… Kees Tol denk ik. Dat lijkt me nou ook zo’n gezellige man!

Wat is je meest favoriete theemoment?

Gezellig met vriendinnen op de bank, lekker bijkletsen.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Charlotte.

Reactie plaatsen