22 oktober 2016 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Angela

Hoi Angela, wij kenden je nog niet. Dus hoog tijd om eens kennis te maken. We kunnen beloven dat we zeker nog wat vaker bij je komen buurten op je blog, immers het is leuk om nieuwe blogs te leren kennen! Maar vandaag drinken we eerst thee. Komen we direct al heel wat van je te weten.

Wie ben je?

Ik ben Angela, 27 jaar en getrouwd met Gerard, we hebben samen 1 dochtertje Lizzie van 1,5 en verwachten in December ons 2e dochtertje. Ik heb mijn eigen online marketing & webdesign bureau vernoemd naar mijn dochtertje Lizzie (Lizzmedia), daarnaast heb ik sinds 2 maanden een blog waar ik dagelijks artikelen probeer te schrijven over uiteenlopende onderwerpen, zoals ondernemen, lifestyle, food, beauty, fashion en persoonlijke artikelen, mijn blog: www.byangela.nlfavoriete-theemoment-angela

Wanneer drink je thee?

Ik drink eigenlijk alleen in de herfst en winter thee, of op een koude zomerdag, en dan het liefst s’avonds gezellig met een paar kaarsjes, ook op een luie zondagmiddag drink ik graag thee, ik zet dan een hele pot vol thee.

Losse thee of in een thee zakje?

Tijdens de zwangerschap van Lizzie dronk ik veel losse thee, maar nu kies ik voor de makkelijke weg en pak ik gewoon theezakjes, ik heb wel een hele mand vol smaken :).

Wat is je favoriete merk thee?

Een favoriet merk heb ik niet echt eigenlijk, maar een groot deel van mijn theemand bestaat uit zakjes van Pickwick.

Waar drink jij je thee uit?

Ik heb van Riviera Maison dubbelwandige theeglazen, dat drinkt erg lekker weg, maar meestal kies ik voor een grote beker.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Koekjes natuurlijk :)

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Ik ben niet de enige liefhebber, maar meestal wel de initiatief nemer om thee te gaan drinken.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Pff.. niet echt over nagedacht eigenlijk, maar ik denk dat ik met Gerard Joling wel een kopje thee wil drinken (toevallig heet mijn man ook Gerard).

Wat is je meest favoriete theemoment?

Na een heerlijke boswandeling met het gezin in de herfst of winter en dan thuiskomen en lekker met zijn allen een kop thee drinken, ja dat is echt mijn favoriete theemoment. Ik hou van de herfst en winter :).favoriete-theemoment-angela

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Angela

Reactie plaatsen