12 november 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Bianca

Vandaag drinken we thee met Bianca. Ze is onlangs overgestapt naar een nieuw domein. En dat is leuk! Ze nodigt ons uit om vooral ook eens bij haar te komen kijken, als je haar blog nog niet kent, dan geldt dat ook voor jullie. Maar voor het zover is, drinkt ze eerst hier gezellig een kop thee mee. En ze is dol op thee die passen bij dit seizoen, kunnen we je vast verklappen.

Ik ben Bianca, getrouwd met mijn jeugdliefde en moeder van een jongetje van 4 en een meisje van 1. Ik blog op Fulltime Mama.nl, dus neem gerust eens een kijkje.favoriete-theemoment-bianca

De hele dag. Ik begin ’s ochtends bij het ontbijt en eindig ergens in de avond.

Ik probeer steeds weer aan de gang te gaan met losse thee, dat is stiekem toch het lekkerst. Ik hou dat echter maar 3 dagen vol en dan grijp ik weer naar het gemak van een zakje.

Ik ben gek op zoete, warme smaken. Appel, kaneel, herfstthee, zulk soort theetjes.

Eigenlijk maakt dat me niet eens uit. Ik heb vaak gewoon thee van het huismerk. Ik ga meer voor de smaak dan voor het merk. Pickwick heeft wel vaak leuke seizoenstheetjes die ik dan graag uitprobeer.

it hele grote theeglazen. Met als gevolg dat ik na elk glas weer naar de wc mag rennen omdat het dan toch wel een flinke bel thee was.

Thee met een appelgebakje en slagroom is toch wel echt heel erg lekker. Maar om dat nou elke dag te eten, daar knapt mijn weegschaal niet van op.

Mijn man lust ook thee en drinkt dit af en toe met me mee. Ook de kinderen drinken zo nu en dan lauwe thee.

Goeie vraag zeg. Ik weet niet of Jan Kooijman van thee houdt, maar ik hoop dat hij voor mij dan een keer alsof wil doen.

favoriete-theemoment-bianca
Op de bank, onder een kleedje, de haard aan en lekker Netflix kijken met een theetje in mijn hand. Ik hou ervan.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Bianca

Reactie plaatsen