09 juli 2016 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Doortje

Het woord is vandaag aan Doortje. Doortje hebben wij pas leren kennen door deze rubriek. Jammer, want we hadden haar wellicht eerder willen kennen. Ze blogt namelijk over onderwerpen die ons ook aanspreken. Duurzaamheid en moestuin, om maar 2 onderwerpen te noemen. Tijd om haar verder te leren kennen dus. Met een kop thee natuurlijk.

Wie ben je?

Ik ben Doortje, 28 jaar en moeder van Thijs en onze tweeling Sara & Sofie. Ik blog dagelijks op www.doortjesblog.nl over ons gezin, financiën, het moederschap en alles wat ik verder meemaak.

Wanneer drink je thee?

Ik drink s’ochtends bij het ontbijt vaak een kopje thee en s’avonds voordat ik naar bed ga. Soms in de namiddag nog een kopje.

Losse thee of in een thee zakje?

Ik drink altijd thee uit een zakje, losse thee vind ik teveel “gedoe” ;)

Wat is je favoriete thee?

Momenteel ben ik dol op groene thee met citroen, maar dat verandert regelmatig. Eens in de zoveel tijd ontdek ik een nieuwe soort thee en dat wordt dan weer mijn favoriet voor een tijdje.

Wat is je favoriete merk thee?

De groene thee met citroen vind ik het lekkerste van Pickwick en die van de Lidl! Van Lipton drink ik graag de groene thee zonder verder smaakje, die is ook heerlijk!

Waar drink jij je thee uit?

Het liefst uit een grote beker, kleine kopjes thee vind ik zo weinig :)

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Ik snack het liefst chocolade, daar ben ik echt verzot op.Favoriete theemoment Doortje

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Ja, eigenlijk wel. Mijn man drinkt af en toe thee maar voornamelijk koffie. Onze oudste (Thijs van 4) drinkt wel regelmatig thee met mij mee.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Pff, dat is een lastige vraag. Ik denk dat ik kies voor Nicolette Kluijver, ik volg haar op instagram en vind dat zo leuk! Ze heeft natuurlijk ook een tweeling, dus ik denk dat we genoeg tips uit kunnen wisselen.

Wat is je meest favoriete theemoment?

Het meest favoriet is mijn theemoment op mijn werkdagen. Thijs net naar school gebracht, de meisjes naar het kdv en even een kopje thee in alle rust. Daarna hard aan de slag met mijn eigen bedrijf en mijn blog.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Doortje

Reactie plaatsen