16 juli 2016 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Barbara

Deze week staat Barbara in het theelicht. Tja spotlight klinkt beter, maar hoe lekker thee ook is, het blijft een theelichtje. Maar theedrinken met Barbara dus. Lees vooral ook even het antwoord op de vraag met wie zij graag een kopje thee wil drinken. Volgens mij wordt het erg druk bij haar op de thee.

Wie ben je?

Mijn naam is Barbara, ik ben getrouwd met mijn grote lief en samen hebben wij drie kinderen en 1 bejaarde, schele Siamees! Ik blog nu al ruim 2,5 jaar op Mamameteenblog.nl!

Wanneer drink je thee?

Het liefst de hele dag! Maar mijn 2 beste momenten zijn, mijn eerste kopje thee in de ochtend en mijn laatste in de avond.

Losse thee of in een thee zakje?

Maakt niet uit, vind beiden erg lekker.

Wat is je favoriete thee?

Ik houd voornamelijk van groene thee, die hele bittere, ik laat ook altijd het zakje erin hangen! Yummie!

Wat is je favoriete merk thee?

Clipper! Die met Gember en Citroen!

Waar drink jij je thee uit?

Ik heb een eigen beker.
Favoriete theemoment Barbara

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Ah, dat is eigenlijk altijd Chocola of zelfgebakken worteltjes taart, zo`n hele smeuiige, mmmm!

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

In eerste instantie wel, maar mijn man begint er nu toch ook wel van te houden, vooral ook de groene thee!

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Dit vind ik echt de meest coole vraag en ik moest er best ook even over nadenken, maar ik zou heel graag een keer thee willen drinken met de vrouw van Jochem Meijer, volgens mij heeft zij heel wat te vertellen, haha, maar ook met de vrouw van Terri Irwin, de vrouw van Steve Irwin ( alweer 10jaar overleden), zoveel vragen heb ik voor haar, behalve wat haar favoriete thee is. En als laatste maar niet als minste, Maxima, onze Koningin, do i need to say more.

Wat is je meest favoriete theemoment?

Mijn theemoment is toch wel aan het begin van de avond, op de bank, met mijn eigen theekop en het liefst een stuk(je) pure, bijna zwarte chocolade. Heerlijk!

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Barbara.

Reactie plaatsen