04 februari 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Lori

Een nadeel van een populaire rubriek is, dat sommige inzendingen een beetje langer blijven liggen. Als je Lori ook kent, dan valt je gelijk op dat haar antwoorden al wat gedateerd zijn. Ken je Lori niet? Dan moet je maar even een kijkje nemen op haar blog en daag ik je uit de verschillen te zoeken tussen het moment waarop ze bij ons thee kwam drinken en nu. Het is niet heel moeilijk te vinden. Een wolk van een …..

Wie ben je?

Hoii, ik ben Lori, en schrijf op mijn “groene mama” lifestyle blog (www.mamasjungle.nl) over hoe ik steeds meer het groene, ecologische en duurzame aspect in mijn leven probeer te puzzelen. Ik ben moeder van een lekker brutaal peutermeisje en zwanger van een druk schoppende kleine jongen, die zich ergens begin november komt laten zien.
(Ja, gevonden, inmmidels is Lori dus al lang bevallen van een prachtige jongen ;))
Favoriete theemoment Lori

Wanneer drink je thee?

Thee drink ik de hele dag. Loeihete thee, koude thee, bij het ontbijt, tussendoor, ’s avonds op de bank en op mijn werk drink ik thee afwisselend met koffie.

Losse thee of in een thee zakje?

Losse thee is lekkerder, maar meestal ga ik voor gemak en hang ik er een zakje in.

Wat is je favoriete thee?

Dat ligt heel erg aan het moment van de dag en is per periode verschillend. Zomers meer een lichte groene thee. En nu ben ik van de warme kruiden: kaneel, kruidnagel & sinaasappel (Clipper: love me truly thee) en citroengras, brandnetel, eucalyptus en rozenbottel (Clipper: Zen Again). ’s Ochtends drink ik liever donkere thee, zoals earl grey. En ’s avonds geniet ik van een theetje met een leuke, originele naam of combinatie kruiden.Favoriete theemoment Lori

Wat is je favoriete merk thee?

Clipper thee is momenteel mijn favoriet. Maar Yellow tea van Pickwick en Lipton theetjes vind ik ook erg lekker.

Waar drink jij je thee uit?

Een lekkere, hoge thee mok of thee glas. Liefst zo heet mogelijk.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Goede vraag. Op mijn werk lekker met iets “slechts” erbij. Een koekje uit de la, of wat er ligt. Thuis snijd ik er lekker wat fruit bij ofzo. Oohh.. en nu natuurlijk die lekkere (superslechte) chocolade pepernoten (verslaaaving).
Favoriete theemoment Lori

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Manlief drinkt geen thee. Dochter gelukkig wel, maar niet zoveel als ik.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Ik ben niet zo van de BN’ers, dus daar zou je mij geen plezier mee doen ;-)

Wat is je meest favoriete theemoment?

Even denken… dat komt niet zo veel voor; maar het allerlekkerste thee moment is wel als ik kan uitslapen en dan zachtjes gewekt wordt door manlief met een lekker kopje thee en ontbijtje op bed!!!

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Lori

Mama's Jungle
Door

Mama's Jungle

op 05 Feb 2017

Hahahaha, een zomerse foto, dikke buik en chocolade pepernoten. Op naar Valentijnsdag :-p met veel liefde voor de lieve Mama's Met Thee. X

Reactie plaatsen