18 februari 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Anne

Budget! Daar houden we van. Hoewel we liever ook als Dagobert in het geld kunnen zwemmen, figuurlijk dan, letterlijk lijkt me dan weer vies, is budget iets waar wij ons ook wel in kunnen vinden. Vandaag praat Anne ons even helemaal bij onder het genot van een kop thee.

Wie ben je?

Ik ben Anne, samen met Alex en in verwachting van ons eerste kindje. Sinds 2015 eigenaresse van blog budgetmeisje.nl. Een blog over het slim omgaan met geld voor vrouwen met een modaal inkomen. Daarnaast werk ik 4 dagen per week bij een grote bedrijfskleding-leverancier.favoriet-theemoment_anne
(Ik kon nog niets vinden terwijl ik deze bijdrage inplan, maar als ik reken, moet ze inmiddels als deze blog verschijnt wel zijn bevallen. Reden te meer om nog even te gaan kijken op haar blog)

Wanneer drink je thee?

De hele dag door. Ik hou niet van sapjes of frisdranken, dus het enige wat over blijft voor mij is koffie, thee en water! Maximaal 2 kopjes koffie per dag, maar daarnaast vooral veel thee en water:-)

Losse thee of in een thee zakje?

Losse thee vind ik heerlijk, maar ook lastig. Ik denk er eigenlijk nooit aan om het te kopen en gooi dus standaard een doos met zakjes in mijn boodschappenmandje. Ik drink het dus meestal makkelijk vanuit een theezakje. Losse thee drink ik dan in een restaurant, een extra verwenmomentje!

Wat is je favoriete thee?

Groene thee blijft mijn favoriet. En dan voornamelijk met citroen of gember. Zwarte thee vind ik ook prima, maar ik merk zelf dat ik altijd voor de groene ga. )

Wat is je favoriete merk thee?

Qua merk vind ik Piramide of Zonnatura een van de lekkerste. Maar Pickwick is ook nog steeds heerlijk. Ook heb ik de afgelopen tijd vaak die van Albert Heijn zelf gekocht. Ze verkopen nu lekkere combinaties met groene thee en de geur alleen al is heerlijk! Groene thee met kokos bijvoorbeeld.

Waar drink jij je thee uit?

Het liefste een groot glas van Ikea, of een dubbelwandig glas. Mokken zijn ook prima, maar als ze heel groot zijn, dan koelt de thee af en gooi ik de helft uiteindelijk weg.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Chocola. Zeker weten, zonder twijfel. Puur of melk, allebei even lekker!

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Ja! Mijn vriend drinkt alleen thee als hij ziek is, dus ongeveer 1 keer in de 2 jaar. Alle thee is dus lekker voor mijzelf en vriendinnen die langs komen;-)

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Goeie vraag! Anna Nooshin lijkt me een gezellig iemand voor een thee moment, maar ik denk dat ik ook leuke gesprekken zou kunnen hebben met Eva Jinek of Doutzen Kroes.

Wat is je meest favoriete theemoment?

S’avonds, na het eten als ik op de bank neerplof. Als ik veel heb gegeten voelt thee altijd zo rustgevend voor mijn maag. Misschien is dat het ook wel, vooral als ik de gember versie drink. Ook is thee dubbel zo lekker als ik koude handen heb. Heerlijk opwarmen aan die warme beker als je vanuit de kou komt.:-)favoriet-theemoment_anne
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Anne

Reactie plaatsen