14 januari 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Cindy

Vandaag wederom een theekenner aan het woord. Zo wist jij vast ook niet dat Cindy jaren voor een theebedrijf heeft gewerkt. Maar ze lapt alle theorie aan haar laars en drinkt gewoon thee zoals zij dat fijn vindt. Leuk om je zo te leren kennen Cindy. Ik pak er nog even een kop thee bij!

Wie ben je?

Ik ben Cindy en woon samen met mijn vriend Arno en ons zoontje Finn. We wonen in een klein dorpje in Zuid-Limburg. Ik ben intuïtief coach en verhalen verteller. Ik vind het super leuk om mijn verhalen te vertellen en daarom blog ik 2x per week op mijn eigen site www.cindyscoachingcorner.com en maandelijks voor 2 online magazines.
In mijn praktijk en via online programma’s help ik vrouwen hun innerlijke stem te ontdekken. Vanuit vertrouwen in hun eigen waarheid help ik ze hun hartsverlangens te vervullen. favoriet-theemoment_cindy

Wanneer drink je thee?

Eigenlijk wel de hele dag door. ’s Ochtends drink ik ook wel een kop koffie, maar de rest van de dag wissel ik thee en water met elkaar af.

Losse thee of in een thee zakje?

Ik drink het liefst thee uit een zakje. Ondanks dat ik jaren voor een thee bedrijf gewerkt heb en weet dat losse thee zoveel beter is. Alleen ik vind het zo’n gedoe. Niet alleen om de thee te zetten, maar vooral om die zeefjes erna weer schoon te maken.

Wat is je favoriete thee?

Het liefst drink ik groene thee met jasmijn. Jasmijn is sowieso een bloem die ik super mooi vind en zo lekker vind ruiken. Ik zet ook wel eens thee van munt of andere verse kruiden uit onze tuin. Daarnaast is Pucca mijn favoriete theemerk!

Waar drink jij je thee uit?

Ook hier ga ik weer voorbij aan de theorie. Thee komt het best tot z’n recht in een glas, maar een leuke, grote mok geef ik de voorkeur.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Mijn favoriete snack voor bij een kop thee, en eigenlijk overal bij, is Tony Chocolonely Caramel Zeezout. Zooo lekker!

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Mijn vriend drinkt wel eens een kopje thee, maar niet iedere dag. Daarnaast ben ik van de smaakjes en groene of natuurlijke thee en geeft hij de voorkeur aan “normale thee” zoals hij altijd zegt.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Ik zou super graag een kop thee drinken met Linda de Mol. Ik vind haar zo’n power vrouw. Alles wat zij neerzet klopt en doet zij volgens mij met zoveel passie. Ik vind haar echt een inspirerende vrouw. Onze eigen Oprah.

Wat is je meest favoriete theemoment?

Het meest ontspannen drink ik mijn thee ’s avonds op de bank. Als mijn zoontje slaapt, het werk gedaan is en even helemaal niks meer moet. favoriet-theemoment_cindy
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Cindy

Reactie plaatsen