26 november 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Jessica

Vandaag laten we Jessica aan het woord over thee. En ook zij is een echte theedrinker. En ze drinkt thee uit fantastische mokken. Moeite waard dus om ook een kop thee te pakken en even gezellig mee te drinken ehhh lezen natuurlijk.

Wie ben je?

Hoi! Ik ben Jessica, 25 jaar en sinds 2014 getrouwd met Vincent. In december 2015 ben ik aan het bloggen geslagen op mijn persoonlijke lifestyle blog, Life by Jess. Wat ontzettend leuk is dit! 3x per week (maandag/woensdag/vrijdag) komen er nieuwe artikelen online, van week diaries, inspiratie en tips artikelen tot aan Do-It-Yourselfs.

Wanneer drink je thee?

Dagelijks drink ik wel een kop thee, op mijn werk drink ik alleen maar thee en water. Verder thuis pak ik ook vaak thee, voornamelijk met het ontbijt of na het avondeten.

Losse thee of in een thee zakje?

Dit wisselt, op het moment gebruik ik veel thee zakjes. Mijn losse theesmaken zijn meer voor op de donkere dagen. Maar inmiddels is het herfst en kan ik deze smaken ook weer drinken.

Wat is je favoriete thee?

Verse munt, fruitsmaken, groene thee met een smaak of rooibos vind ik hele lekkere theesmaken. Maar ik kan ook genieten van een heerlijke sterrenmuntthee. Aardbei en thee die roze word vind ik echt niet lekker.
Wat ik ook een hele lekkere thee vind is de Choco thee van Yogi.favoriete-theemoment-jessica

Wat is je favoriete merk thee?

Theezakjes haal ik eigenlijk altijd van Pickwick. Hier zit, vind ik, de meeste smaak aan. Losse thee haal ik eigenlijk altijd bij Simon Lévelt. Dat is zo’n fijne winkel om aan alle smaken te kunnen ruiken.

Waar drink jij je thee uit?

Het liefst uit een zo groot mogelijke mok. Thuis heb ik 2 mokken waar ik het liefste uit drink. Een uit Disneyland en de ander van de Efteling. favoriete-theemoment-jessica

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Het liefste een lekker stuk chocolade of pepernoten, maar aangezien dit niet altijd kan, snack ik vaak niks bij mijn kop thee. Dat is immers veel gezonder.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Ja, ik woon samen met mijn man, maar die moet niks van thee hebben. Dat is mijn afdeling in het huis. Met vriendinnen drink ik altijd heerlijk een kop thee op de bank of in de tuin.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Dit vind ik wel een lastige, ik vind altijd dat BN’ers ook gewoon mens moeten kunnen zijn zonder dat wij op een andere manier naar ze kijken. Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor Sophie Hillebrand of Nicolette Kluijver, dit zijn allebei vrouwen die lekker gewoon zijn ondanks dat ze bekend zijn. Maar het zijn wel vrouwen waar je iets van kan leren of een leuke discussie mee kunt voeren.

Wat is je meest favoriete theemoment?

Het fijnste vind ik het om samen met een vriendin een kop thee te drinken. Maar ik drink ook heel graag thee op het moment dat ik het koud heb.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Jessica.

Lifebyjess
Door

Lifebyjess

op 01 Dec 2016

Bedankt dat ik mee mocht doen aan deze rubriek! Ik ga hem nog even delen op mijn social media!

Marijke
Door

Marijke

op 01 Dec 2016

Lief! Wij waren ook blij dat jij mee wilde doen!

Reactie plaatsen