Thee
Marijke Mulder- de Leur
Thee
09/03/2016
2 min
0

Favoriete theemomentje van Ellen

09/03/2016
2 min
0

Vandaag drinken we koude thee met Ellen. Haar thee is vaak koud. Komt vast door het werk dat ze doet. Maar koude thee herkennen wij ook wel. Zo druk bezig en ineens is die thee al koud. Geeft niets, een echte theeleut maakt gewoon een nieuwe kop thee. Drink je tijdens het lezen, wel even door, anders wordt deze kop thee ook koud!

Wie ben je?

Hoi, ik ben Ellen Snuverink getrouwd met Roy en mama van Féline. Ik beheer de blog www.mamascrapelle.nl en blog veel over onder andere leesboeken en creatieve knutselactiviteiten met baby’s en peuters omdat ik in het dagelijks leven 4 lange dagen per week werk als gastouder. Dit doe ik in eigen huis en ik vind dat heel erg leuk om te doen.

Wanneer drink je thee?

Ik drink de hele dag door thee, maar pas in de avond drink ik het warm. Haha overdag staat er altijd een grote theebeker naast mij, maar vaak kom ik er niet toe om rustig te zitten en te genieten van een warm kopje thee en zijn het steeds dus lauwe of koude slokken die ik neem. Elke keer opnieuw warme thee zetten heeft geen zin want die koelt vanzelf weer af dus inmiddels ben ik gewend geraakt aan lauwe thee.
Favoriete theemoment Ellen

Losse thee of in een thee zakje?

Vaak in de wintermaanden drink ik losse thee, maar in de zomermaanden voornamelijk thee uit een zakje. Ik heb eerlijk gezegd geen idee waarom ik met koud weer meer zin heb in losse thee alhoewel ik dan ook wel graag echt een pot zet en op een warmhoudplaatje zet.

Wat is je favoriete thee?

Groene thee in alle varianten! Ik ben super blij met de nieuwe uitgebreide collectie van de Albert Heijn waar je nu veel soorten groene thee kunt vinden. Ook drink ik veel Jasmijnthee en rooibosthee. Bij keelpijn begin ik de dag met munt thee en in een restaurant bestel ik het liefst een verse muntthee met honing. MHM lekker!

Wat is je favoriete merk thee?

Pickwick en Albert Heijn huismerk.

Waar drink jij je thee uit?

Uit een zo groot mogelijke beker! Het liefst rond de 0,5 liter formaat! Dan weet ik dat ik in elk geval met een paar bekers thee voldoende vocht heb genomen.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Ik snack eigenlijk niks bij de thee. Ben geen koekjesmens.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Ja als manlief aan de thee gaat betekent dat dat hij ziek is want hij is een echte koffiedrinker wat ik weer niet lust. Nou ja op zijn tijd een cappuccino vind ik wel lekker.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Poe ik heb niet zoveel met BN’ers eigenlijk. Met Chantal Janzen dan. Leuk mens die altijd vrolijk en gek is en haar serie in bed met Chantal vind ik leuk om te zien.

Wat is je meest favoriete theemoment?

Als ik wel kan genieten van een warm kopje thee met een goed boek in mijn handen.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Ellen.

Reacties
Categorieën