17 september 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Ida

Ken jij de term “lammetjesthee”? Nee, wij ook niet hoor. Maar wij houden er dan ook niet van. Ik kan me wel goed voorstellen wat ermee bedoeld wordt. Wat het is, en nog veel meer. lees je vandaag. Ida is namelijk bij ons op de thee en zij vertelt dus over “lammetjesthee” en natuurlijk haar favoriete theemoment.

Wie ben je?

Mijn naam is Ida Philips, ik ben 34 jaar en trotse mama van Dévi (2010). Samen met de papa van Dévi wonen wij als gezin alweer enige tijd met veel plezier in Rotterdam.
Ik ben nogal een bezig bijtje, erg ondernemend van aard en het liefste altijd bezig met nieuwe plannen en ideeën. Zo heb ik in de afgelopen jaren o.a. een eigen webshop gehad, meerdere blogs beheerd en in twee jaar tijd ben ik samen met mijn gezin van Rotterdam naar Groningen en weer terug verhuisd. Favoriete theemoment Ida

Wanneer drink je thee?

Dat is heel verschillend en wisselt echt per dag. Soms drink ik meerdere koppen thee per dag en soms maar een kopje of twee. Ik begin in ieder geval altijd iedere ochtend met een kop thee bij mijn ontbijt. Vanaf dat moment kan het alle kanten op :) soms neem ik dan rond een uur of 10:00 uur nog een kop thee en/of bij mijn lunch. Ook rond een uur of 16:00 neem ik vaak nog een kop thee, met een lekker koekje of een stukje chocola :) Soms drink ik ’s avonds voor het slapen nog een rustgevende thee.

Losse thee of in een thee zakje?

Een theezakje, losse thee heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd.

Wat is je favoriete thee?

Ik ben vooral dol op zoete thee! Mijn favoriete smaak wisselt echter nogal. Zo heb ik lange tijd bijna alleen maar de gekarameliseerde peer van Pickwick gedronken. Maar sinds kort drink ik eigenlijk vooral Sterrenmunt, de enige thee die ik lekker vind zonder suiker. Groene thee met citroensmaak en zoete smaakjes zoals rooibos, vanille, karamel en kaneel vind ik ook erg lekker!

Wat is je favoriete merk thee?

Dat is toch wel Pickwick, zij hebben zoveel keuze, echt ideaal voor iemand die nogal graag een beetje afwisselt :)

Waar drink jij je thee uit?

Uit een glazen theekopje van de Blokker, niks spannends :-D

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Eigenlijk vanalles, van lekkere koekjes tot gebakjes en chocola. Ook drink ik het graag bij mijn ontbijt of lunch. Maar als ik zou moeten kiezen, dan ga ik voor chocola!

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee, mijn zoontje Dévi lust ook graag thee. Tegenwoordig het liefst met een scheutje melk erin oftewel ‘lammetjesthee’ zoals mijn moeder dit altijd noemt.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Chantal Janzen of Wendy van Dijk, beide mama en volgens mij erg grappig en gezellig.

Wat is je meest favoriete theemoment?

Dat is dan toch wel de ochtend, heerlijk ontspannen opstarten met een warm kopje thee bij mijn ontbijt.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Ida

Jenn
Door

Jenn

op 17 Sep 2016

Haha, ik kende het wel ja, lammetjesthee. Stiekem drink ik het nog steeds wel eens als ik me niet lekker voel.

Reactie plaatsen