08 juli 2017 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Gera

Vandaag drinken we thee bij een mama die gezellig met een kop thee op de kinderen zit te wachten tot ze uit school komen. Een thuisblijfmama dus. Alle tijd van wereld dus om bij te praten… Oh nee, echt, thuisblijfmama’s zitten heus niet de hele dag op de bank met Netflix en thee. Veel thuisblijfmama’s zijn tegenwoordig ook thuiswerkmama’s. Net als Gera dus….

Wie ben je?

Mijn naam is Gera Stockschen. Ik woon samen met mijn manlief en we hebben drie kinderen. Ik blog op http://www.huismama.nl

Wanneer drink je thee?

Sinds twee jaar ben ik huismama. Sinds die tijd ben ik zo’n typische moeder die met thee zit te wachten wanneer haar kind thuiskomt van school. De kinderen drinken sowieso ook thee bij het ontbijt. Ik merk dat ik in de winter meer behoefte aan thee heb dan in de zomer.Favoriet theemoment_Gera

Losse thee of in een thee zakje?

Ik drink eigenlijk altijd thee in een zakje. Bij mijn ouders krijg ik meestal losse thee, ik vind dat ook wel wat hebben!

Wat is je favoriete thee?

Oei, ik moet kiezen uit drie favorieten…Dan toch earl grey.

Wat is je favoriete merk thee?

Pickwick. Al heb ik tegenwoordig meestal het huismerk van de supermarkt in huis.

Waar drink jij je thee uit?

Meestal uit een mok.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Koekjes.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee, de kinderen houden er ook van. Manlief drinkt af en toe op de zondag een kopje. Maar dat is alleen als ik de ontbijttafel uitgebreid dek.

Met wie (BN’er) zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Linda de Mol. Volgens mij zou dat heel gezellig zijn.

Wat is je meest favoriete theemoment?

’s Avonds lekker opgekruld op de bank met een goed boek, terwijl het buiten guur weer is.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Gera

Reactie plaatsen