19 augustus 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Lisanne

Hij komt zo vaak langs, met welke BN’er zou jij…. en vul hier de vraag maar in. Wij vragen het natuurlijk ook, en dat terwijl we zelf eigenlijk nooit een idee hebben met wie we dan in vredesnaam, vul hier de vraag maar weer in. We zijn niet de enige die dat hebben. Vandaag drinken we thee met Lisanne en die heeft dan ook een goed antwoord op deze vraag.

Wie ben je?

Mijn naam is Lisanne, 27 jaar oud en getrouwd met Priscilla. Samen hebben we een zoontje van anderhalf en ook heb ik drie prachtige bonuskinderen. Een gezellig en vol huis dus! Ik ben werkzaam als docent Engels in het voortgezet onderwijs, nagelstyliste én blogger op http://www.younailedit.net.Favoriet theemoment_Lisanne

Wanneer drink je thee?

De hele dag! Ik sta op met thee en ga (bijna) slapen met thee. Vooral op mijn werk drink ik heel veel thee. Ik moet goed drinken op mijn werkdag, ik praat natuurlijk veel en merk ook dat wanneer ik niet genoeg drink, ik gauw hoofdpijn krijg. Thee vind ik heerlijk en blijf ik dus drinken. Ook tijdens het studeren zie je me zelden zitten zonder thee. Thuis, wanneer alle kids op bed liggen, plof ik op bank met een grote mok thee.

Losse thee of in een thee zakje?

Beide! Ik heb een enorm grote theedoos met thee van Pickwick, Zonatura en vele andere merken. Maar ik ben ook fan van de losse thee van Dolce Piccante of The Tea Bar.Favoriet theemoment_Lisanne

Wat is je favoriete thee?

Ik loop letterlijk warm voor ‘warme’ smaken. Winterse smaken met kaneel, appel en noten vind ik heerlijk. De Notendroom van de Tea Bar is mijn absolute nummer 1! Deze thee kleurt ook nog eens roze. Je kan me niet gelukkiger maken!

Wat is je favoriete merk thee?

De Tea Bar vind ik super maar Pickwick vind ik ook altijd goed. Lipton vind ik niet altijd geslaagd, de nasmaak vind ik niet zo lekker.

Waar drink jij je thee uit?

Uit mijn grote Blond Amsterdam mokken. De theepot staat op tafel en zo kan ik de hele avond bijschenken.Favoriet theemoment_Lisanne

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Ik ben niet zo’n snacker bij de thee (of koffie) maar áls we koekjes in huis hebben ga ik het liefst voor Chocolate Chip Cookies. Mmmm!

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee, het hele gezin inclusief de jongste spruit van anderhalf, drinkt thee. Thee zit dus ook echt inbegrepen bij de wekelijkse boodschappen.

Met wie (BN’er) zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Poeh, dat is een moeilijke vraag. Ik ben niet iemand die erg opkijkt naar BN’ers en kan dan ook écht niemand bedenken met wie ik graag een kopje thee zou willen drinken. Of is dat heel vreemd?

Wat is je meest favoriete theemoment?

s Avonds op de bank als het huis in volle rust is. Lekker voor een filmpje, serie, achter mijn laptop of met een boek. Overigens vind ik de theemomenten op het werk ook altijd erg fijn. Heerlijk even pauze houden, bijkletsen met collega’s en ondertussen een kop thee drinken.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Lisanne

Reactie plaatsen