20 mei 2017 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Dewi

Vandaag drinken we thee met Dewi. Een leuke mamablogcollega. Regelmatig lezen wij mee op haar site, en we volgen haar ook op IG. Leuk om te doen, want ze heeft ook genoeg te vertellen. Maar eerst even bijkomen met een kopje thee! 

Wie ben je?

Mijn naam is Dewi, getrouwd en moeder van Noa (9) en Olivia (5) in het dagelijks leven ben ik fulltime thuisblijfmoeder. Ik blog op www.firmamama.nl. Een gezellige lifestyle mamablog. Ik blog over hoe het is om een echte meidenmama te zijn, persoonlijke verhalen, geschreven met de nodige humor, maar ook kidsproof recepten, beauty, diy, reviews en uitjes etc.Favoriet theemoment_Dewi

Wanneer drink je thee?

In de middag vanaf een uurtje of 14.00 als de meiden naar school zijn, dan heb ik even een theemomentje. In de ochtend moet ik echt koffie hebben. ’s avonds drink ik ook thee.

Losse thee of in een thee zakje?

Dat wisselt. Ik mocht laatst wat losse theetjes reviewen, dus nu op dit moment losse thee.

Wat is je favoriete thee?

Op dit moment de losse “apple pie” van dolce piccante, maar ook de “even bijkomen” van Pickwick

Wat is je favoriete merk thee?

Lipton en Pickwick

Waar drink jij je thee uit?

Zo’n dubbelwandig doorzichtige glazen mok. Of een mok van de Hema.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Chocolade, dat vind ik echt het lekkerst. Een heerlijk slokje thee en dan er achteraan gelijk een stukje chocolade mmmmm!

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee mijn man en oudste dochter drinken ook thee, maar ik ben wel de echte theeleut thuis.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Poehh..doe maar Barry Atsma, vind ik een leuke vent. Geen idee of hij thee drinkt.

Wat is je meest favoriete theemoment?

Als het buiten koud is en dat je dan eindelijk thuiskomt. Gezellig een kopje thee en even lekker opwarmen, maar ook ’s avonds als de kids op de bed liggen, heerlijk op de bank, dekentje, thee, chocolade en Netflix.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Dewi

Firmamama.nl
Door

Firmamama.nl

op 20 May 2017

Was gezellig! Bedankt nog.

Marijke
Door

Marijke

op 20 May 2017

???

Melanie
Door

Melanie

op 20 May 2017

Niks lekkerder dan een kop thee na een gure herfst wandeling.

Reactie plaatsen