24 juni 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Ellen

De mussen vallen bijna dood van het dak deze week, en het favoriete theemoment van Ellen is midden in de winter. Wellicht omdat deze serie al zo lang loopt en we na een oproep zoveel reacties binnenkregen? In elk geval vroeg Ellen zich af of het niet erg was dat zij nog geen moeder was. Nee natuurlijk niet. Toen wij nog geen mama waren, dronken we ook al liters thee. Dus om met ons thee te mogen drinken hoef je geen mama te zijn. Dat zijn wij dan wel ;)

Wie ben je?

Mijn naam is Ellen de Wit en ik ben 24 jaar. Inmiddels blog ik al bijna 1 jaar voor mijn eigen blog; www.thegirlnextdoor.nl – dit doe ik overigens met heel veel plezier en vaak met een grote kop thee ernaast ?
Zelf heb ik nog geen kindjes en woon ik in het midden van Almere stad; lekker druk en levendig. Mijn vriend vindtFavoriete theemoment Ellen het heel leuk dat ik blog en maakt vaak mijn foto’s- handig he!

Wanneer drink je thee?

Eigenlijk drink ik elke dag wel een paar bekers thee. Als ik aan het schrijven ben, vind ik het heel fijn om een heerlijk dampende mok naast me te hebben staan( die ik soms compleet vergeet; maar ik was ook zo druk bezig ? )

Losse thee of in een thee zakje?

Beide vind ik erg lekker, maar onlangs heb ik echt een favoriete theesmaak ontdekt van Dolce Picante. Dit is losse thee en de naam hiervan is White Chamomile – I LOVE IT! Als ik uit een zakje moet kiezen, ga ik voor de Ontspanningsthee van Pickwick – yum!

Wat is je favoriete thee?

Kamille thee en wintergloed thee ( smaakt een beetje naar kaneel ) vind ik erg lekker.

Wat is je favoriete merk thee?

Pickwick thee! Maar sinds kort dus ook Dolce Picante.

Waar drink jij je thee uit?

Het liefste drink ik mijn thee uit een hele grote beker, met een grappige tekst of plaatje erop. Mijn andere favoriete beker, is een hoge beker van glas; deze worden niet zo heet aan je vingers.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Ik vind Bastogne koeken erg lekker!

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee, mijn vriend drinkt ook thee; het is eigenlijk gewoon een soort warm bad, maar dan in een beker ?

Met wie (BN’er) zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Haha, met Jan Kooijman of Dave Roelvink! Maar ik denk dan niet dat ik me erg met de thee bezig houdt! Haha! En voor de vrouwen zou ik het leuk vinden om met Lieke van Lexmond of Tess Milne te gaan zitten; ik denk echt dat het heel gezellig zou zijn.

Wat is je meest favoriete theemoment?

In de winter, wanneer het buiten sneeuwt en ik lekker onder een dekentje zit, met mijn favoriete boek; en een grote kop thee!

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Ellen

Reactie plaatsen