27 mei 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Jolanda

Vandaag een theemoment dat goed past bij het zomerse weer. Ice tea van Lipton hoort stiekem ook wel tot mijn zomerse favorieten op een terras. En wat fijn dat je speciaal voor ons toch ook thee in huis hebt, terwijl je het verder zelf niet drinkt! Maar wij vonden het wel heel gezellig om je te leren kennen.

Wie ben je?

Mijn naam is Jolanda Janssen, 31 jaar en getrouwd. Ik ben moeder van een tweejarige dochter en een zoon (geboren in maart). Al 4,5 jaar heb ik een beautyblog: www.zazazoo.nl, waarop ik dagelijks een review schrijf over een nieuw beautyproduct, maar ook af en toe varieer met fashion, lifestyle en baby/kidsitems.Favoriet theemoment_Jolanda

Wanneer drink je thee?

Wat dit betreft ben ik bijna enig in mijn soort. Ik lust namelijk geen thee en geen koffie. Iedereen kijkt me altijd wat vreemd aan als ik dit zeg, maar het is echt zo. Na vele malen proberen moet ik gewoon concluderen dat thee en koffie niet voor mij zijn weggelegd. Wat ik overigens wel drink is icetea, maar wel alleen in de zomer!

Losse thee of in een thee zakje?

Ook al lust ik het niet, losse thee vind ik zoveel mooier!! Het ziet er zo leuk uit en doet het ontzettend goed op de foto (als blogger denk ik vaak in foto’s).

Wat is je favoriete thee?

Wat geur betreft ga ik het liefst voor een fruitige thee. Geen bepaalde voorkeur voor een specifieke fruitthee, als het maar lekker fris en fruitig ruikt. Wat icetea betreft ga ik voor perzik!

Wat is je favoriete merk thee?

Pickwick vind ik de mooiste verpakkingen hebben. Om de een of andere reden spreekt dit me het meest aan! Als ik icetea koop, koop ik hem altijd van Lipton (met bubbels!).

Waar drink jij je thee uit?

Mijn icetea drink ik uit een gewoon drinkglas, niets bijzonders.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Bij een ijskoude icetea vind ik chippies heel lekker, en dan met name Croky Bolognese. Alleen die van Croky hoor, Lays vind ik in deze smaak echt niet lekker.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Mijn man lust ook geen thee, wel koffie. Icetea drinkt hij ook wel eens mee in de zomer, maar niet zoveel als ik. De thee die we hier in huis hebben is dan ook alleen voor het bezoek.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Ook al zou ik met Arie Boomsma een kopje thee kunnen drinken, dan nog zou ik het niet doen. Een iceteatje wel hoor!

Wat is je meest favoriete theemoment?

Mijn favoriete iceteamoment is op een heerlijke warme zomerdag in onze achtertuin of op het terras in Maastricht op het Vrijthof. Ik kom oorspronkelijk uit Maastricht, maar woon in Venlo. Toch geniet ik telkens weer als ik in het zuiden ben.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Jolanda

Astrid
Door

Astrid

op 27 May 2017

Wat een leuke post! Ik houd ook van perzikicetea, al heb ik ooit een huisgemaakte variant in een restaurant gedronken en vond dat niks.

Reactie plaatsen