11 februari 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Yvonne

Vandaag drinken we thee in Brabant. En wel met Yvonne. Yvonne kende ik nog niet, maar na ons theemoment ontdekten we dus ook dit mamablog. Hopelijk pakt ze het schrijven ook weer op, want helaas zijn er na november geen nieuwe blogs meer verschenen. Maar nieuwe blogs ontdekken blijft wel leuk, zeker mamablogs. Lekker gluren bij andere mama’s blijven we gewoon doen.

Mijn naam is Yvonne, Brabantse van 37 jaar, vriendin van P en mama van Marc van 4 jaar. Ik blog op http://www.mamaschatje.nl.

Ik drink altijd thee, als eerst bij het ontbijt natuurlijk en zo de hele dag door. Alleen bij het avondeten neem ik water. En op erg warme dagen drink ik ook weleens water, maar ook zelfgemaakte ijsthee.

Eigenlijk altijd thee uit een zakje. Al vind ik losse thee wel erg lekker, die koop ik vrijwel nooit.

Het liefste drink ik groene thee met citroen.

Pickwick vind ik het allerlekkerste.

Uit een vrolijk mok, hoe groter hoe beter :).favoriet-theemoment_yvonne_mamaschatje

Gewoon een theebiscuitje of volkorenbiscuit, daar ben ik al heel tevreden mee.

Ja, eigenlijk wel. Mijn zoontje wil ook thee, maar drink hem bijna niet op. Mijn vriend drinkt alleen thee als hij het heel koud heeft.

Met Thom Hofmann, ik wil weleens weten of hij in het echt net zo ‘aardig’ is als dokter Tinus. Ik denk dat je wel met hem kunt lachen.

Als ik het avond is en ik niks meer hoef te doen en samen met mijn vriend tv kijk of ik aan mijn laptop zit te bloggen.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Yvonne

Reactie plaatsen