23 april 2016 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Yvonne

Vandaag is het woord aan Yvonne. Wij kenden de blog van Yvonne helemaal niet. We volgen dan ook over het algemeen geen beautybloggers. Niet zo ons ding. Maar Yvonne blogt ook over food. Dus ook voor ons een reden om vaker een kijkje te gaan nemen. Maar eerst haar favoriete theemoment…

Wie ben je?

Mijn naam is Yvonne Ufkes getrouwd met Edwin en samen hebben we drie stoere boys. Een echte mannen gezin dus. Hierdoor sta ik bijna iedere dag op het voetbalveld.

Zelf heb ik altijd al iets met beauty gehad en na jaren als visagiste gewerkt te hebben wilde ik iets anders. En zo kwam ik op het bloggen. Mijn blog www.schoonheidspromotie.nl bestaat nu 2,5 jaar. Ik begon hier als beautyblogger, maar ben ook steeds meer over food gaan bloggen. Favoriete theemoment Yvonne

Wanneer drink je thee?

Iedere dag, s morgens, en s middags en s avonds eigenlijk heel vaak.

Losse thee of in een thee zakje?

Mijn favoriete thee is verse munt thee, maar deze drink ik niet heel erg vaak. Meestal drink ik (kruiden)thee uit een zakje

Wat is je favoriete thee?

Verse munt en zakjes zoethout en sterremunt

Wat is je favoriete merk thee?

Ik drink meestal pickwick thee, maar de laatste tijd ook regelmatig thee van de Plus, deze is fairtrade, ik heb hiervan de ochtend melange en de kruiden melange erg lekker. De zouthout heb ik ook gehad hiervan, heel anders van smaak dan pickwick maar zeker lekker voor de afwisseling.

Waar drink jij je thee uit?

Sinds kort heb ik echte theeglazen, daarvoor dronk ik het altijd uit een mok.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Hmn lastig dat is heel verschillend, soms eet ik er komkomer en andere rauwe groente bij. Dat is meestal in de ochtend als ik aan het bloggen ben. En soms een koekje en s avonds vaak een appel.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Ja ik ben wel de grootste theeleut! Maar de boys lusten ook wel een kopje, bij het ontbijt en na voetbaltraining.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Maxima!! Maar de meeste andere BN’ers lijkt me ook erg gezellig.

Wat is je meest favoriete theemoment?

In het zwembad, waar ik wel eens heen ga.Daar kan ik dan lekker in de sauna, kruidenbad en dan af en toe een lekker kopje thee tussendoor.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Yvonne

Reactie plaatsen