10 december 2016 
in Thee
3 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Minke

Hey Minke, als sinds ik ben begonnen met bloggen volg ik Minke. Op de meeste social media kanalen in elk geval en zo af en toe dus ook op het blog. Heel gezellig. En heel leuk dat we samen ook meedoen aan de serie Aftellen naar kerst. Maar vandaag doen we lekker samen een kopje thee.

Hoi, ik ben Minke en ben 6 jaar samen met mijn man. Samen hebben we 2 kinderen. Een actieve zoon van 3 jaar en een ondernemende dochter van 1 jaar (november 2015). We wonen samen in ons mooie stekje en genieten volop van alle leuke dingen. Ik blog over geloof, kids en een hoop liefde op www.mamaminke.nl. Eigenlijk gewoon over mijn leven als thuisblijfmama, wat ik leuk en interessant vind komt op mijn blog. De grote hoofdonderwerpen zijn eigenlijk dingen die met kinderen te maken hebben, journaling bible en afvallen/eten.Favoriete theemoment Minke

s ochtends en ’s middags. Eigenlijk de hele dag. Ik vind het lekker en is beter voor je dan sapjes. In de zomer wil ik nog wel eens overgaan op water vanwege de warmte, maar een kop thee in de ochtend blijft er altijd in.

Theezakje. Ik vind losse thee ook lekker hoor, maar zo’n gedoe. Makkelijk zo’n zakje er in en lekker drinken.

Op dit moment vind ik groene thee mango kokos heel erg lekker. Lekker fris en vernieuwend.

Ik drink de goedkoopste thee die ik kan vinden. Dat is gewoon budget technisch gezien noodzakelijk. Meestal bij de lidl of ah vandaan. Gewoon eigen merk. Al is die van Pickwick wel lekkerder natuurlijk, maar daar zit een prijskaartje aan.

Uit een mok, vaak mijn mama mok. Maar nu ik een nieuwe mok heb met mijn belijdenistekst er op is dat ook wel een favoriete mok geworden.

Mijn ontbijt in de ochtend en mijn lunch tussen de middag. Tussendoor fruit of niets. Ik eet niet zo veel koek ofzo. Beetje op de lijn letten met de zwangerschapskilo’s er nog aan. Favoriete theemoment Minke

Mijn man lust ook thee, maar die drinkt ook vaak een kop koffie. De kinderen vinden thee nog niet echt heel lekker, al wil de jongste nog wel eens proeven van mij. De oudste vind het maar vies.

Marly van der Velde. Vind haar een mooie vrouw en zou gewoon eens met haar willen kletsen. Lijkt me erg leuk.

Eigenlijk in de ochtend, als iedereen nog slaapt en ik lekker rustig kan wakker worden. Ideaal.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Minke

Minke
Door

Minke

op 10 Dec 2016

Hij is leuk geworden! Dankjewel.

Reactie plaatsen