27 augustus 2016 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Nathalie

Vorige week bestond Volgmama 1 jaar. Een mooi moment om met een kopje thee eens te kijken hoe Nathalie van Volgmama haar thee drinkt en wat haar favorieten zijn. Kun je daarna nog even een kijkje nemen op haar mooie site natuurlijk!

Wie ben je?

Mijn naam is Nathalie. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen. Als ik tijd over heb dan probeer ik dit vaak in mijn blog te stoppen of met fotografie. Ik blog samen met Sandy op www.volgmama.nl over alles wat met het ouderschap te maken heeft.
Favoriete theemoment Nathalie volgmama

Wanneer drink je thee?

Vaak in de ochtend. Als ik wakker ben en alle kinderen uit bed heb getrommeld dan zet ik eerst een kopje thee. Terwijl ik het water aan de kook zet smeer ik ondertussen het brood van de kinderen. Hoezo multitasken, dat kunnen wij vrouwen toch?

Losse thee of in een thee zakje?

Graag uit een zakje. Ik heb eens kruidenthee los gekocht maar vond dat zo’n troep geven. Ik wilde absoluut eens proberen vrouwenmantel thee te drinken om de weeën op te wekken. Het was ook niet lekker en heb ik ook niet de indruk dat het hielp.

Wat is je favoriete thee?

Het liefst drink ik groene thee met cranberry, zwarte of pepermuntthee.

Waar drink jij je thee uit?

Uit een glas. Het liefst niet een mok. Tenzij alle theeglazen in de vaatwasser zitten ;-)

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Een stroopwafel is een van mijn favorieten. Ik leg hem boven op mijn warme theeglas zodat de stroopwafel opwarmt. Heerlijk!

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Manlief wil wel eens een kopje thee meedrinken. Wel heeft hij zijn eigen smaakjes en gaat als het kan liever voor een kopje koffie.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Koningin Maxima. Heb veel bewonderingen voor haar. Zo’n mooie en lieve vrouw. Hoe zou zij haar thee drinken?

Wat is je meest favoriete theemoment?

‘S avonds of ’s ochtends als de kinderen slapen of naar school gaan en ik even tijd heb voor mijn blog of mails. Heerlijk even een rustmomentje voor mij alleen.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Nathalie

volgmama
Door

volgmama

op 28 Aug 2016

Leuk om zo terug te lezen. Ik zal hem morgen even delen!

Reactie plaatsen