07 mei 2016 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Mandy

Vandaag drinkt Mandy een kopje thee mee. Mandy kennen we van een hele fijne site. Als je nieuw speelgoed zoekt voor je kind, of voor een cadeau of een recensie van een boek, moet je er zeker eens een kijkje nemen. Met haar reviews op zak, weten wij zeker dat jij altijd slaagt voor het juiste item. Maar vandaag even geen speelgoed, vandaag drinkt ze thee!

Ik ben Mandy, 28 jaar en moeder van een tweeling van bijna 4. Ik ben werkzaam als gastouder en eigenaar van de pagina www.getestspeelgoed.nl waar ik met heel veel plezier blog over speelgoed en andere bezigheden voor kinderen.Favoriete theemoment Mandy

Niet dagelijks, ca 4x per week. Ik vind het heerlijk. Maar ik denk onder het werken altijd pas aan mijn thee wanneer deze al koud is ;)

Ik drink alles, maar mijn geniet momentje bevat de losse thee van teabar ♥.

Ik vind de Cranberry Lime punch en de Old Dutch Apple pie een genot. Ook de Notendroom is goddelijk!

De thee van Teabar!

Ik heb een mok gekocht welke ik erg leuk vind, niet te groot. Lekker om mijn handen omheen te slaan, zo kunnen deze meteen opwarmen.

Een stroopwafel of stukje chocolade vind ik in combinatie met thee echt het ultieme geniet momentje.

Ja, mijn man drinkt nooit thee. Mijn dochters beginnen wel steeds meer thee te drinken. Maar liefhebbers zijn ze nog niet ;)

Pip Pellens. Ik vind haar zo’n mooi en puur persoon. Ze lijkt me een hele leuke meid om eens een gezellige middag mee door te brengen.

Wat is je meest favoriete theemoment?Favoriete theemoment Mandy

Dat was op het moment dat ik deze foto maakte. Ik maakte deze foto voordat ik naar boven ging om in een heerlijk warm bad te gaan. Warm bad + tijdschrift + thee + iets lekkers = het ultieme relax moment!

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Mandy

Reactie plaatsen