25 februari 2017 
in Thee
1 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Pauline

Pauline ken ik, Hanneke, al een hele tijd. Ze is namelijk een tijdlang mijn buurvrouw geweest en is zelfs op kraamvisite geweest toen A werd geboren 12 jaar geleden. We hadden altijd gezellig contact tot ze ging verhuizen daarna raakte we elkaar kwijt. Maar lang leve Facebook. Via gemeenschappelijke vrienden vonden we elkaar weer terug en Pauline bleek een hartstikke leuk blog te hebben met heerlijk, gezonde recepten. Vandaag drinken we gezellig een kopje thee met haar en stel ik haar, en haar blog, meteen even aan jullie voor.

Wie ben je?

Hoi, ik ben Pauline (51 jaar), getrouwd en moeder van twee volwassen jongens. Ik heb ruim een jaar een foodblog. Ik kook zonder geraffineerde suikers en pakjes en zakjes komen er niet aan te pas. Gerechten voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Vaak eenvoudig om te maken en soms wat ingewikkelde.Favoriete theemoment Pauline

Wanneer drink je thee?

Ik drink de hele dag thee. ‘s Avonds na het eten drink ik een klein kopje koffie, maar voor de rest drink ik alleen maar thee of water.

Losse thee of in een theezakje?

Ik drink korreltjes thee.

Wat is je favoriete thee?

Groene thee met munt van korreltjes, of anders verse munt thee.

Wat is je favoriete merk thee?

Zonnatura

Waar drink jij je thee uit?

Uit een groot glas of mok waar je zo lekker je handen omheen kunt doen.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

‘s morgens bij mijn eerste kop thee eet ik mijn home made ontbijtkoek. Voor de rest soms een gezonde snack uit eigen keuken. Vaak ook helemaal niets.

Favoriete theemoment Pauline

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee, de rest van de familie drinkt ook gezellig mee, ieder heeft zijn eigen smaak.

Met wie BN’er zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Jochem Myjer

Wat is je meest favoriete theemoment?

‘s morgens meteen na het opstaan als de rest van de familie nog slaapt.

De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Pauline

Reactie plaatsen