10 juni 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Kim

Vandaag drinken we thee met Kim. Zij stuurde haar bijdrage al enige tijd geleden in. Ze keek net als ik graag naar Wie is de mol. En ook daar hoort een kop thee bij. Inmiddels weten wij allang wie de Mol was, en zullen de nieuwe opnames wel al weer gestart zijn. Iemand al gezien welke Bn’ers er ineens afwezig zijn?

Wie ben je?

Hoi mijn naam is Kim, Mama van een vrolijke pienter dametje van 6 jaar en een stoere draak van een vent van 3 jaar, Partner van een stoere motorrijder (nee mij niet gezien) en baasje van een maffe kat. Ik heb een eigen blogspagina (nog niet zo lang geleden begonnen met bloggen) http://kim-dejong.wixsite.com/kimsblogs en ik ben ook via facebook te volgen: https://www.facebook.com/kimsblogs/.

Wanneer drink je thee?

Wanneer drink ik thee? Wanneer niet? Ik drink nadat ik de oudste naar school gebracht heb, tussendoor, na de lunch, tussendoor (eigenlijk dus gehele dag, ook als ik aan het werk ben) en na het avondeten vind ik het ook heerlijk.

Losse thee of in een thee zakje?

Meestal hebben we theezakjes. Met de papiertjes waar de zakjes inzitten wordt hier naderhand mee geknutseld door dametje of de kinderen gaan het verkopen in hun winkel.

Wat is je favoriete thee?

Ik heb het liefste fruitsmaakjes thee waarbij mijn favorieten meloen, perzik, zwarte bes en mango zijn. Lekker zoet dus.

Wat is je favoriete merk thee?

Ik heb niet echt een favoriet merk, al hebben we thuis vaak Pickwick in huis. Als een ander merk mijn favoriete smaken heeft kopen we die ook. Alleen is dat niet altijd in de winkel verkrijgbaar.

Waar drink jij je thee uit?

Ik drink mijn thee het liefste uit een grote glazen doorzichtige mok. Zo kan ik goed zien hoe sterk ik mijn thee maak (ik heb hem liefste licht en dus niet sterk).

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Witte Chocolade! Maar ik zal vast niet de enige zijn hahaha

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Mijn vriend drinkt absoluut geen thee. Hij is onze koffieman (wat ik niet lust). De kinderen drinken vooral water en melk. Alhoewel de oudste nu ook wel eens thee met mij wil drinken en natuurlijk krijgt ze dan ook.

Met wie (BN’er) zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Art Rooijakkers. Mijn favoriete televisie spelprogramma is weer begonnen: Wie is de Mol. Zou me geweldig lijken om samen met Art daar heerlijk over de keuvelen met een kop thee.Favoriet theemoment_Kim

Wat is je meest favoriete theemoment?

Op dit moment vind ik het leuk om het theezakje uit de verpakking te halen, wel alleen bij Pickwick theezakjes. Ik vind de vragen die ze erop hebben staan heel erg leuk.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Kim

Reactie plaatsen