15 juli 2017 
in Thee
2 min. leestijd

Favoriete theemomentje van Joyce

Er zijn van die momenten dat je ,als je bezig bent met een lange serie, je afvraagt kun je iets nog wel plaatsen. Er is soms heel veel verandert als je zoals nu een theemoment plaatst dat in de winter als is ingevuld. Overigens dat geldt niet alleen voor dit theemoment, maar voor alle theemomenten. Ik lees ze altijd nog even door, zoek nog eens op de site van de betreffende dame. Ja de meeste zijn nog steeds dames ;)
En dan kom je soms tot de ontdekking dat een half jaar later niet alles meer klopt. Er zijn mensen die inmiddels zijn bevallen, kinderen die al weer een jaar ouder zijn, een nieuwe zwangerschap die zich heeft aangediend, of relaties die sneuvelen. Ook bij de dame waar we vandaag mee thee drinken is er veel verandert in het afgelopen half jaar. En als ik je nu nieuwsgierig heb gemaakt, lees dan eerst even hoe gezellig we op de thee zaten en klik dan vooral even door naar haar leuke blog.

Wie ben je?

Hoi! Mijn naam is Joyce, ik ben 24 jaar en blog bij www.enjoycelife.nl. Zo’n zes jaar geleden ben ik vanuit Deventer naar Groningen verhuisd voor mijn studie en om samen te gaan wonen. Deze relatie is voorbij.Favoriet theemoment_Joyce

Wanneer drink je thee?

Het liefst vanaf het ontbijt tot vlak voor ik naar bed ga. Wanneer ik bij de sport ben, drink ik liever water. Ik denk dat de verhouding thee en water drinken vrijwel gelijk is. Ik heb net bij mijn lunch mijn tweede kopje op en weet zeker dat ik er nog minimaal twee zal drinken.

Losse thee of in een thee zakje?

Bijna altijd gebruik ik theezakjes. Heel soms koop ik losse thee, maar ik houd niet zo van die hele sterke smaken. Ik maak vaak ook slappe thee, in tegenstelling tot mijn vriend. Die laat zijn theezakje er gewoon in zitten tijdens het drinken.

Wat is je favoriete thee?

Ik heb veel verschillende favorieten. Overigens wel allemaal van Pickwick. Een aantal jaren geleden wat ik fan van bos vruchten thee, daarna vond ik Minty Morocco en daarna kersen thee. Momenteel ben ik groot fan van de ‘verwen’ thee. Zwarte thee met kaneel en blauwe bes. Er staat een hele voorraad klaar haha. :)

Wat is je favoriete merk thee?

Mijn favoriet is Pickwick thee. Huis merken vind ik vaak totaal niet in de buurt komen van de smaak die de Pickwick thee heeft.

Waar drink jij je thee uit?

Ik heb laatst een roze mok met hartjes gekocht bij de Hema. Deze staat bij mijn vriend, maar omdat ik hier bijna altijd ben gebruik ik die altijd. Wanneer hij afgewassen moet worden pak ik een andere grote mok.

Wat snack jij het liefst bij de thee?

Het liefst koekjes, maar dat is niet heel bevorderlijk om af te vallen. Ik vind het ook lekker om gewoon fruit bij mijn thee te eten. In combinatie met avond eten vind ik het helemaal niets.

Ben je de enige theeliefhebber in huis?

Nee, mijn vriend dringt ook graag thee. We lusten allebei geen koffie en zeker in de wintermaanden is thee heerlijk om mee op te warmen of ontspannen.

Met wie (BN’er) zou je ooit nog een kopje thee willen drinken?

Ik zou wel graag een kopje thee willen drinken met Dotan of Waylon. Hun muziek vind ik echt super en ik denk dat ze heel gezellige artiesten zijn. Ik ben heel benieuwd hoe ze zijn in privé situaties, dus als ze even niet bekende Nederlander zijn.

Wat is je meest favoriete theemoment?

Wanneer ik met een filmpje, serie of boek op de bank kan kruipen. Dekentje over me heen en lekker ontspannen. Daar kan ik echt intens van genieten.
De uitgelichte afbeelding is gemaakt van een kaart van Margontwerp. De thee die je ziet is afkomstig van Cupkes.
De andere beelden zijn eigendom van Joyce

Reactie plaatsen